| Andreea_2128 a întrebat:

Am windows 7! Cum pot sa imi schimb culoarea la bara aia de jos? Cine imi zice primeste funditaaaaa!laughing

Răspuns Câştigător
| RaluuRaluu a răspuns:

Pai dai click dreapta sh dai la personalizare. ai niste teme iti alegi una. sau dai la mai multe teme online. sh gasesti mai multe teme. Sh ti se schimba sh culoarea berei. Sper ca te.am ajutat.

6 răspunsuri:
| Piny a răspuns:

Buna, dai click dreapta oriunde pe desktop, alegi Personalize ->> Window Color(din fereastra care tocmai s-a deschis, e jos pe mijloc), alegi culoarea si intensitatea si dai Save Changes. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai click dreapta pe desktop si selectezi Apperance (nu mai stiu cum era, sorry). Apoi iti apare o fereastra in care ai mai multe optiuni. Pe undeva apare color schemes si dai pe el. Selectezi culoarea si gata.
(Chiar nu mai stiu cum era ca nu mai am 7 de 3 luni crying)
Sper ca am raspuns corect.

| littleblack a răspuns:

Foarte simplu Andreea.Dai clik dreapta pe dextop personalize ti se va deschide o ''casuta'' si va fi jos un patrat colorat sub care va scrie window color dai un click si de acolo iti alegi u culoarea si dupa aceea dai save changes.big grin. Sper ca te-am ajutatwinking

| Andreea_2128 explică:

Cine ma ajutaa?sad

| Ionutfkk a răspuns:

Dai click dreapta de desktop, apoi la properties, si dai la appearance si la color scheme.npc:*

| ICryYouDie a răspuns:

Ai instalat o tema ceva? Ca de obicei asa se intampla cand instalezi o tema noua. La mine a mers, sper sa mearga si la tine : Dai click dreapta pe bara de jos, dai "Properties" (Proprietati daca-l ai romana) si vezi acolo : "Taskbar Buttons", dai acolo si alegi "Always combine, hide labels".