Buna! Numai Dumnezeu stie... Fii tare si incearca sa treci peste acest moment cu rabdare. Impartaseseste dragostea ta celorlalte animalute (daca mai ai) sau cumpara-ti unul nou. Asa vei trece mai usor peste acest moment.
Iti urez mult succes + un pachet de ganduri pozitive
Pe 26.09. 2011 am pierduto pe CORA era sufletul meu, cred ca nu poti sa accepti plecarea puiului tau, dar in afara omului toate animalele sunt nemuritoare pentru. ca ele stiu sa ignore moartea, ele impart cu noi privilegiul de a avea suflet si cred ca ne vor astepta sa le ingrijim din nou.Cu siguranta ele merg cu toate rai pentru ca au nevoie de protectie, bunul dumnezeu sa le aiba in paza.
Buna! Sigur ca se duc in Rai. Catelusa mea a murit acum o luna la varsta de 13 ani. E foarte greu fara ea.
Mie mi-a murit cainele chiar azi, a avut o pneumonie si de 4 zile doctoritza asta fara un pic de scoala, i-a tot dat pe injectii, insa azi i-a dat 2 care i-au fost fatale, cand am ajuns inapoi cu el, a strigat de 2 ori asa ca un om mare ca nu mai poate si a facut stop cardiac si a murit.
Il chema ATHOS un rotweiller de un an nemaipomenit ii voi simtii mereu lipsa
Sigur se duc pentru ca sunt mai bune ca noi...si catelusul meu a murit alaltaieri. Avea 12 ani si era cel mai bun caine...nu ma pot obisnui fara el! Trebuie sa fie un loc si pentru sufletelele lor.
Azi s-a înecat și cățelușa mea de7ani,era așa de cuminte și vană șoarecii și sobolanii?