| Mami24 a întrebat:

Anul trecut in luna Octombrie am fost la Arad sa ma inscriu la o firma pentru Mediere pentru a pleca la munca in Germania Am gasit pe net descrierea firmei SC SAISONARBEITSKRAEFTE DEUTSCHLAND O firma cu renume si o reclama foarte beton Visam cu oichii deschisi la locul de munca de dincolo si la conditile de munca Credeam ca am dat lovitura La inscriere sau dat foarte multe promosiuni ca se pleaca in regim de urgenta inca inainte de sarbatori Si uite asa au trecut lunile si eu tot visez La telefoane nu raspunde nimeni Am dat ime dupa im si tot de geaba Actoalmente fac inscrieri si au alte numere de telefon Am vorbit cu operatoarea si mi-a spus ca nu de ia depinde si sa trimit un fax Am trimis si faxuri dar tot de geaba Domnu administrator in postura domnului Horvath Adam nu vrea sa raspunda la sesizari Am investit o groaza de bani din care nu am sa recuperez nimic Daca mai sunteti careva in aceasta sitoatie contactati-ma sa vedem ce putem face? Ulterior am citit pe net ca ar fi Tepuitori Sau poate ca ma insel eu Poate ca au plecat alti cu aceasta firma Firma prima data a fost firma Sak

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Ai putea sa mergi si singur la politie, poate ca mai sunt si altii in situatia ta care au mers deja!
Nu mai lasa timpul sa treaca pentru ca daca nu faci nimic nu o sa reuperezi banii aia niciodata!

4 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Grozav!
daca sunt d-astia cu tepe, nu mai iti recuperezi repede banii!
ar trebui sa faci alta reclamatie, poate chiar la politie!

| Mami24 explică (pentru AlinaaAli):

Sa ma duc pina la Arad trebuie sa bag benzina in masina de 150de lei iar eu primesc inapoi 15 la suta din valoarea taxei asta inseamna 65 de lei deci tot in pierdere sunt Plus ca nu-ti dau bani inapoi doar dupa citeva zile si nu ti trimit postal si trebuie sa vi personal intr-o zi de ei stabilita Nu stiu cum sa fac sa ma razbun pe ei Poate mai afli tu si alte persoane care sunt in sitoatia mea Sa ne unim si sai dam la politie Multumesc de sfat

| Elisabeta_Bondea_1988 a răspuns:

DA E TEAPA ACUM FIRMA AIA SE NUMESTE INDRA RECRUITMENT COMPANY conndusa tot de acelasi administator si eu am luat teapa astazi daca vrei vino la Arad sau depune o plangere la DNA cu toate dovezile

| Lex_Alexander_1988 a răspuns:

Acuma se numeste indra recriutment si este condusa de acelasi personaj Horvath Adam.am facut si eu prostia impr.cu prietena mea sa dam cate 510 ron de unu + 200 ron de unu pentru vizita medicala si din 08.08. 2013 de cand am semnat acest contract de mediere primim acelasi raspuns''cotractul actele permis de munca nu a sosoit din Germania''deci sa-si cumpere pastile de banii nostri ca de vazut nu i mai vedem cu siguranta...sall