Normal ca nu Daca tie iti place, iti place si punct. Nu te mai lua dupa criterii d-astea.
Nu cred ca ar trebui sa te intereseze asta il iubesti? iubeste-l! si am am auzit ca in cuplurile in care unul dintre membrii e mai putin atragator e un cuplu mai trainic funda?
Daca va iubiti reciproc nu va conta cum aratati.
Majoritatea baietilor se indragostesc decat de fetele care respecta anumite reguli, cum ar fi sa fie slabe, sau inalte. Nimeni nu mai se indragosteste acum de inima cuiva, ci de fizic. Cunosc multi baieti care nu plac unele fete pentru ca sunt prea inalte sau prea scunde. De parca baietii sunt mai perfecti. Daca cineva te place cu adevarat, te place asa cum esti, nu pentru ca esti slaba si inalta sau ai parul in nu stiu ce directie )) Dar din pacate nimeni nu mai se gandeste la asta... Eu cunosc spre exemplu o fata. Si ei i-a placut de un baiat. Au fost impreuna vreo 4 luni si dupa el s-a despartit de ea pentru ca s-a ingrasat si s-a tuns scurt... Deci asa sunt oamenii.
Nu... fiecare cu preferinta lui. nu baga pe nimeni in seama. POate sa fie si urat su scund si nu stiu cum... e al tau si e important ca va iubiti