Si eu la fel, tot in ultimul an sunt si eu, dar la mine s-a organizat totul de inainte de mai. Deci nu mai am nicio problema. Dar nu stiu nimic despre ce s-a facut, pentru ca dirigintele a spus sa nu ne batem capul cu asta.
La mine cica e pe 1 iunie....Si biletul e vreo 1 milion jumate...Am vorbit deja cu clasa si mai bine decat sa dam atatia bani pe ceva mai bine mergem noi acasa la o colega ca are curte, facem un gratar, punem ce muzica vrem noi si ne distram mult mai bine.
Nu-si are rostul sa dam atatia bani pentru un lucru de nimic. Oricum balul bobocilor de acum 2 luni a fost dezastru si ma gandesc ca poate va fi si acum la fel.deci nu se stie.
La noi am dat fiecare cate 150 RON, cred, si dirigintele a organizat totul. Ne-a facut si promotiile si tot.
P.S: Sunt din Vicovu de Sus, deci nu sunt asa de multe restaurante si discoteci.
Spuneti ce aveti pe suflet de fata cu toti profesorii invitati, diriginta, colegi. beti suc, mancati prajituri, faceti poze..etc etc
O sa va vorbeasca directorul, directoarea. O sa cantati gaudeamus igitur si o sa faceti multe poze
Din cate imi amintesc, cam atat.
Inchiriati o discoteca pentru o noapte! nu are importanta ce zi din saptamana e. poate fi si marti. important e sa aventi unde sa va distrati. profitati pentru ca LICEUL nu se mai intoarce!
Antonia23K întreabă: