| NeverGonnaLetYouDown a întrebat:

As avea nevoie de o planseta de lemn perfect dreapta, fina si cu dimensiunile nu mai mici de 45X70 cm insa nu stiu de unde as putea face rost( am nevoie pentru desen arhitectural). Mai am ceva "plansa" din asta dar ii improvizionata si cam grea( mi-ar trebui ceva mai subtire de 2 cm cat are asta facuta de mine). Aveti idee daca gasesc asa ceva pe internet sau din ce as putea face o alta?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Http://bit.ly/2XOATUf
Sau pentru pretentiosi: http://bit.ly/33kNIH9 dar este mai mica. Doar A3.

4 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Vezi dacă găsești placaj de calitate de 8mm, îl finisezi suplimentar cu niște șmirghel prins pe o bucata de scândură dreapta,
Apoi dacă e nevoie, lipești pe el un strat de finisaj din acela pentru MDF

(finisajul da textura lucioasa a mobilei, dedesubt e rumeguș presat, sub numele de PAL, sau rumeguș presat foarte bine, sub numele de MDF)

| UserRo10 a răspuns:

Cauta pe net sau undeva mesteri ce fac mobila pe comanda. Le ceri o bucata de pal laminat ramas de la vreo lucrare(sigur trebuie sa aiba).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pal, PFL, MDF, sunt diferite grosimi, problema este ca nu iti vinde nimeni bucati pe dimensiunea ta, de regula ele vin in coli mai mari si va trebui sa gasesti pe cineva care confectioneaza mobila si au ramas resturi apropiate de dimensiunile pe care le ceri, sau daca gasesti ceva apropiat dimensiunilor tale si pret in regula pe la magazinele care comercializeaza asa ceva.

| NeverGonnaLetYouDown explică:

As fi facut din OSB dar ii plin de impuritati...