anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea si eu o mica intrebare daca se poate. Vreau sa fac o reprezentatie cu torturi de cofetarie facute de mine si de firma mea pe internet ca cei care acceseaza saitu repectiv sa poata sa ea date sau char sa faca comanda. Oare ma poate ajuta si pe mine cineva
ca sa gasesc o modalitate de a rezolva proplema. ce trebuie sa fac? Multumesc mult. O zi buna va doresc...

3 răspunsuri:
| yadora a răspuns:

Mai intai fa un fel de pliant sau chiar o carte de vizita pe care sa specifici si site-ul pe care intra clientul si sa vada minunatiile delicioase care sunt prezentate. Apoi imparte prietenilor apropiati care te cunosc si stiu cat de bune sunt produsele si la randul lor la altii; cauta sa profiti de orice imprejurare : la nunti, botezuri, anuiversari sa imparti cartile de vizita si sa vezi ca s-ar putea sa nu faci fata comenzilor.

| -TattO- a răspuns:

Adica reclama pe net?! pai trebuie sa ai "spatiu" publicitar. si astea se mai gasesc dar costa... si depinde de marimea ce iti da ei ca pagina... daca nu... poti face topic... sau ceva de genu

| -TattO- a răspuns:

Trebe un spatiu PUBLICITAR Media-- acolo bagi poze. descrierii si tot ce vrei. iti faci cont pe un site din asta,...