| cip a întrebat:

As dori sa scriu o reclamatie vecinilor ce stau deasupra mea pentru galagie presedintelui asociatiei de locatari pentru a luat masuri.
Unde as putea gasi un model de astfel de reclamatie?
Multumesc

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu exista astfel de model.Este bine oricum o scrii, doar sa se inteleaga ce vrei sa spui. Dar ma indoiesc de eficacitatea reclamatiei tale la asociatia de proprieteri. Ce pot face ei? Nimic, doar sa le zica:"mai nea caisa, mai lasa galagia" si aia o sa zica "am inteles, sa traiti"! Nuuuu, lucrurile acestea se rezolva in flagrant(adica atunci cand fac galagie) cu politia comunitara. Ei vin la orice ora si vin repede.Si poti spune politistilor sa nu desconspire cine i-a chemat, ca cei de sus or sa faca si mai rau.Si politistii stiu cum sa faca! Si se aplica amendaaaa! Si daca continua, iar chemam, etc.

1 răspuns:
| AlexanderChristianFenty a răspuns:

Incearca sa rezolvi asta pe cale amiabila, te duci cu vorba buna si incerci sa le explici ca te deranjaza! daca nu are efect, atunci faci o reclamatie, unde gasesti? hmm, nu e greu sa inventezi una, Dl presedinte, as dori sa fa informez, si sa luati masuri in privinta locatarilor apartament --, in privinta Galagiei si zgomotului in afara programului...pentru ca este un program in care trebuie sa faci liniste, de ex: la mine este 12-14 22-10