| sanovita a întrebat:

As dori sa stiu daca merita sa fac comanda la IMP la publicatia "Engleza pentru toti /Speak English", in special ca primesti cadou dictionarul electronic in 12 limbi, daca te ajuta sa inveti limba engleza si daca te ajuta si dictionarul, ca sa nu achit degeaba aceea suma lunara.
Cine a facut comanda la aceasta publicatie si celelalte publicatii ale lor, daca merita sa investeti in aceste cursuri?
Rog niste sfaturi si seriozitate.

Răspuns Câştigător
| OddKidd a răspuns:

Eu am dictionarul electronic in 12 limbi dar sincer nu-l prea folosesc. In schimb pliantele sunt foarte bune... Dupa parerea mea merita.

3 răspunsuri:
| sanovita explică:

Si, ro0xy, te-a ajutat sa inveti limba engleza, si dictionarul te-a ajutat sa inveti si celelalte limbi cat de cat? Ti-ai achizitionat toate pliantele (de lb engleza)de la aceasta fima?

| OddKidd a răspuns:

Nu.Doar primul set de pliante.Sincer eu le'am primit gratis ca erau incluse in pachet cand mi-am luat o revista.Bioplanet.Dictionarul electronic nu l'am prea folosit insa exercitiile din plinate le'am facut.Sunt usoare si te ajuta sa inveti sa porti o conversatie in engleza sau toate celelalte.E bunhappy

| OddKidd a răspuns:

Dictionarul e cam complicat.Dar poate o sa reusesti ca il descifrezi:*