| Yasmine18 a întrebat:

As vrea sa calatoresc pe luna cu o racheta proiectata de mine.Sau sa creez un carusel din carucioare pana la soare.Ori sa sap un tunel prin toata lumea sau sa calatoresc pana in centrul pamantului.Aceasta este o enumerare de actiuni imposibile din punct de vedere omenesc. Am si cateva idei,, credibile,, :as vrea sa calatoresc cu avionul prin Europa sau sa-mi construiesc o casuta in copac.De mult timp imi doresc sa am o piscina in curte, ceea ce este posibil.O idee ingenioasa este sa merg la o pista de carting; nici sa confectionez o casuta pentru pasarele nu e o idee rea. Desigur,toate acestea sunt idei excelente de vacanta,dar,sa fim realisti!, se pot implini doar 25% deoarece: 1. 15% se duc din cauza banilor; 2. 30% se sfarama din cauza lipsei puterilor supraomenesti; 3. 20% dispar din cauza celor 99 de zile, deci e prea putin timp 4. 10% se irosesc din cauza micilor monstri numiti teme, care-ti rod constiinta. Deci,poti avea o vacanta frumoasa si simpla, cu familia, facand lucruri simple si relaxante. Si temele, evident! CUM L-ATI CARACTERIZA PE AUTORUL ACESTOR RANDURI?

10 răspunsuri:
| paulpaul25 a răspuns:

Un baiat premiant, detinator de locul 3 la un concurs de literatura, bravo Matei Nicolae!

| GoguSteriade a răspuns (pentru paulpaul25):

Cu astfel de scrieri la nivel de liceu se castiga la concursuri de literatura?

| paulpaul25 a răspuns (pentru GoguSteriade):

Daca nu primesti o anumita tema, daca ai o compunere libera, da, ai putea castiga, de ce nu?

| GoguSteriade a răspuns:

Asta e compunere de clasa a 4-a? Daca nu, are probleme autorul, ori cu alcoolul, ori cu mintea in general.

| Yasmine18 explică (pentru GoguSteriade):

As dori raspunsuri decente si corecte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se uita prea mult la filme

| Yasmine18 explică (pentru anonim_4396):

As dori raspunsuri decente si corecte.

| PisyKiss a răspuns:

Inteligent,cu sigurantawinking

| Yasmine18 explică:

Autorul este un baiat pe nume Matei Nicolae, elev la Liceul Greco-Catolic,, Timotei Cipariu,,, Bucuresti.

| Yasmine18 explică:

TEMA PROBLEMEI ESTE: Cum l-ati caracteriza pe autorul acestor randuri? Va rog nu deviati la alte discutii.