anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa citesc Calatorie in centrul pamantului de Jules Verne. E frumoasa? care e varsta minima? nu prea imi place pentru ca se bazeaza pe multe chestii stiintifice... voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Mia a răspuns:

Eu am citit-o la 9 ani. E super... te sfatuiesc sa o citesti si tu.Alte carti de Jules Verne pe care le poti citi sunt: Ocolul P in 80 de zile, 800 de leghe pe Amazon, Capitan la 15 ani, Testamentul unui excentric, Copiii capitanului Grant, Vulcanul de aur, Un bilet de loterie, farul de la capatul lumii, etc. fundita?

5 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

Nu exista o varsta minima. Cartea e super chiar merita citita.

| Deea a răspuns:

Stiu ca nu ar trebui sa ma bag eu dar fundita o merita "only me". nu merita sa o dai miei care pur si simplu vad ca raspunde sa primeasca funditawinking. eu exact la aia care cere fundita nu i-o dauwinking

| LoOvE a răspuns:

Eu tocmai acum am terminato de citit. Fa-ti comanda pe net

| ChristinaO a răspuns:

Daca iti place aventura o sa ti se para foarte interesanta.nu cred ca exista o varsta maxima pentru a o citi.presupun ca trebuie sa ai o anumita varsta ca sa o intelegi.eu sincer nu ti-o pot recomanda pentru ca nu am citit-o.nu-mi plac cartile si nici filmele de aventura, dar am auzit de la prieteni care au citit cartile lui jules verne ca e foarte tare. poti incerca sa citesti cateva pagini, sa vezi daca te captiveaza

| RM a răspuns:

Da, cartea e intr-adevar frumoasa. Nu cred ca este o carte cu limita de varsta, deci, o poate citi oricine doreste. Eu ti-o recomand. happy Spor la citit(in caz ca o vei citi).