Eu am citit-o la 9 ani. E super... te sfatuiesc sa o citesti si tu.Alte carti de Jules Verne pe care le poti citi sunt: Ocolul P in 80 de zile, 800 de leghe pe Amazon, Capitan la 15 ani, Testamentul unui excentric, Copiii capitanului Grant, Vulcanul de aur, Un bilet de loterie, farul de la capatul lumii, etc. fundita?
Stiu ca nu ar trebui sa ma bag eu dar fundita o merita "only me". nu merita sa o dai miei care pur si simplu vad ca raspunde sa primeasca fundita. eu exact la aia care cere fundita nu i-o dau
Daca iti place aventura o sa ti se para foarte interesanta.nu cred ca exista o varsta maxima pentru a o citi.presupun ca trebuie sa ai o anumita varsta ca sa o intelegi.eu sincer nu ti-o pot recomanda pentru ca nu am citit-o.nu-mi plac cartile si nici filmele de aventura, dar am auzit de la prieteni care au citit cartile lui jules verne ca e foarte tare. poti incerca sa citesti cateva pagini, sa vezi daca te captiveaza
Da, cartea e intr-adevar frumoasa. Nu cred ca este o carte cu limita de varsta, deci, o poate citi oricine doreste. Eu ti-o recomand. Spor la citit(in caz ca o vei citi).
anonim_4396 întreabă: