| Irinushh a întrebat:

As vrea sa imi cumpar telefon pana incepe scoala si am vazut tot felul de oferte pe okazii, ma gandeam sa imi iau de pe net. Problema e ca nu cumpar niciodata de pe internet si nu stiu cum sa procedez, nici nu stiu daca nu e teapa, deci...am o mica, mare retinere. Stiti si alte site.uri cu telefoane? Pot sa am incredere in cumparatul de pe internet? voi cum procedati? Cat mai multe sfaturi si informatii va rog!

Răspuns Câştigător
| Diiianaa a răspuns:

Eu am cumparat multe produse de pe okazii, doar ca nu stiu daca un telefon este chiar bine sa il iei de pe okazii, finda este un site cu produse la mana a2a, si cine stie, poate cineva isi vinde telefonul, pentru ca nu ii place cum tasteaza sau i-a stricat ceva la el thinking In orice caz, se poate sa fie stricat daca este pus pe okazii. Eu cumpar alte produse de acolo, gen un set de chestii de facut torturi sau altele :d. Funda?

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| StauDeSase a răspuns:

Nu iti recomand sa cumperi un telefon de pe ocazii.ro. eu am comandat un telefon si prostia mea este ca am acceptat plata prin rambus. si in loc de un telefon am primit 4 bateri duracel in valoare de 750 ron misto nu?winking