| Stoian_Iulian_1996 a întrebat:

Aseara l-am visat pe bunicul meu care a murit, eram cu un prieten din copilarie si beam un vin de tara cules din via bunicului, era intr-o sticla de Nestea, iar pe fundul sticlei de vin erau niste boabe de struguri rosii, la fel cum era si vinul rosu, la un moment dat a venit bunicul meu care a murit acum 3 saptamani si mi-a cerut un pahar de vin, nu am vrut sa ii dau si a insistat, "Hai ma pune-mi ma". si tot nu i-am pus si m-am trezit.Tin sa mentionez ca am suferit mult din momentul in care nu a mai fost si aveam o relatie stransa.Astept pareri ce ar putea insemna?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visele sunt de fapt gandurile tale. Si eu visez de multe ori lucuri ciudate. Din nefericire, si mie mi-a murit bunica acum vreo 4 saptamani si am visat un fel de intalnire de familie in camera ei... Ciudat. Oricum, visele cu el pot insemna dorul purtat de tine si faptul ca te gandesti mult la el.Condoleante!

| Stoian_Iulian_1996 explică (pentru anonim_4396):

Condoleante si tie, multi zic ca incepi sa pretuiesti o persoana dupa ce ai pierdut-o, dar in situatia mea nu e deloc asa, asta e viata mi-as dori si eu sa traiesc 81 de ani ca bunicul meu

| RappaNow a răspuns:

Visele.ro este un site bun din punctul meu de vedere să vezi ce înseamnă. Și condoleanțe.