| Dragosgan a întrebat:

Astazi am gasit pe un site niste intrebari ciudate care mi-ar fi dar bataii de cap daca nu ar fi aratat raspunsul. Dar voi oare cunoasteti raspunsul la ele? Cine da raspunsul cel mai bun primeste fundita... Dar hai sa va vad!:
1.Care este locul in care vroia sa moara Adolf Hitler, la inceputul celui de-al doile razboiului mondial?
2.In ce an se va produce al treile razboi mondial, dupa spusele lui Nostradamus, si de ce va incepe acesta?
3.Cum s-a numit partidul interimar fondat dupa destramarea Rusiei Tariste, care nu a guvernat mult si a fost inlaturat de Bolsevici?
4.Care este cel mai lung cuvant din lume?(nu neaparat cel mai lung, cel mai lung stiut de voi, cine face cel mai lung cuvant raspunde corect la aceasta intrebare, dar trebuie sa spuneti intelesul cuvantului).
5.Mens sana in corpore sano? De unde provine acest cuvant, cine l-a spus?

Acestea sunt intrebarile. Cel ce raspunde cel mai bine ia fundita.Atentie:Concursul se desfasoara pe durata de maxim 2 zile.Nu copiati de la colegi si spor la lucru.
Peste 2 zile va voi spune raspunsurile de pe siteul cu intrebari.

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

1. Habar nu am.
2. s-au dat mai multi ani, majoritatea au trecut deja. Cel mai multi sustineau ca va incepe in 2007 si ca va fi cauzat de asasinarea papei de catre antihrist. Suntem in 2009 si papa traieste... deci nu se pune.
3. Nu stiu ce intelegi prin "partid interimar", guvernul interimar format a fost condus de un membru al Partidului Constitutional Democrat.
4. nu stiu care este cel mai lung cuvant din lume, insa stiu ca este o formula chimica, iar cel mai lung cuvant inscris intr-un dictionar este un termen medical.
5. Mens sana in corpore sano nu este un cuvant, ci o expresie latina. Nu stiu sa o fi spus cineva anume, este pur si simplu un vechi dicton latin.

10 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ei batai de cap... Stii ce-s astea? Fix efectul razelor de luna asupra papucilor de guma...

| alecs871 a răspuns:

2. Decat asta stiu eu, si anul este 2010 big grin
hee hee si tot el spune ca sfarsitul lumii va veni in 3797, oricum pacat ca noi nu mai prindem

| alecs871 a răspuns:

5. Mens Sana in corpore sano? asta e doar un cuvant?

| alecs871 a răspuns:

1. Adolf Hitler si-ar fi dorit sa moara?

| alina_1192 a răspuns:

1...doar el stia locul unde voia sa moara...
2...se crede că al 3-lea Război Mondial va începe după moartea ultimului Papă (cel ce va urma după moartea Papei Benedict al XVI-lea), care va fi asasinat de anticrist. El mai relatează ca in timpul celui de-al Treilea Război Mondial, care va dura 27 de ani, va veni antichristului din Orientul Mijlociu.
3...habar nu am...nu imi place istoriahappy
4...sternocleidomastoidian...
5...este un citat celebru din latina.Conform dictonului mens sana in corpore sano se înţelege că sănătatea corpului se va reflecta automat şi asupra minţii. Acest lucru este valabil şi în sens invers: unei minţi sănătoase îi corespunde un corp sănătos.
Schopenhauer spunea ca :
Sanatatea nu reprezinta totul, dar fara sanatate nimic nu conteaza

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Egfffffffffffffffffffffffggggggggggggggggggg?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La masa

| dacuancuta a răspuns:

Unde ma pot sa ma inscriu si la cursul de muzica? mersi o seara faina