1. Habar nu am.
2. s-au dat mai multi ani, majoritatea au trecut deja. Cel mai multi sustineau ca va incepe in 2007 si ca va fi cauzat de asasinarea papei de catre antihrist. Suntem in 2009 si papa traieste... deci nu se pune.
3. Nu stiu ce intelegi prin "partid interimar", guvernul interimar format a fost condus de un membru al Partidului Constitutional Democrat.
4. nu stiu care este cel mai lung cuvant din lume, insa stiu ca este o formula chimica, iar cel mai lung cuvant inscris intr-un dictionar este un termen medical.
5. Mens sana in corpore sano nu este un cuvant, ci o expresie latina. Nu stiu sa o fi spus cineva anume, este pur si simplu un vechi dicton latin.
Ei batai de cap... Stii ce-s astea? Fix efectul razelor de luna asupra papucilor de guma...
2. Decat asta stiu eu, si anul este 2010
si tot el spune ca sfarsitul lumii va veni in 3797, oricum pacat ca noi nu mai prindem
1...doar el stia locul unde voia sa moara...
2...se crede că al 3-lea Război Mondial va începe după moartea ultimului Papă (cel ce va urma după moartea Papei Benedict al XVI-lea), care va fi asasinat de anticrist. El mai relatează ca in timpul celui de-al Treilea Război Mondial, care va dura 27 de ani, va veni antichristului din Orientul Mijlociu.
3...habar nu am...nu imi place istoria
4...sternocleidomastoidian...
5...este un citat celebru din latina.Conform dictonului mens sana in corpore sano se înţelege că sănătatea corpului se va reflecta automat şi asupra minţii. Acest lucru este valabil şi în sens invers: unei minţi sănătoase îi corespunde un corp sănătos.
Schopenhauer spunea ca :
Sanatatea nu reprezinta totul, dar fara sanatate nimic nu conteaza
anonim_4396 întreabă: