| yama a întrebat:

Astazi in jurul orei 11 am luat amenda pe ratb, ce se intampla daca nu o platesc?
adica sunt total paralel cu astea. nu mi-am luat amenda niciodata si nu stiu ce si cum.
mentionez ca nu am bani sa o platesc.

8 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Mda numai raspunsuri de..cartier.|
Ai sansa de a plati jumate din suma in 24 ore de la primirea procesului verbal. Daca nu o platesti nu scapi deoarece se duce la financiar la fisc, mai precis se adauga la taxele si impoxitele platite de parinti tai statului, deci cind ajunge unul din ei sa plateasca impozitul la casa acolo va da si de amenda ta.Bafta si altadata alege optiunea cu bilet, este mai ieftina in locul unei amenzi.

| yama explică (pentru traveler):

Nu conteaza daca sunt raspunsi de cartier sau nu.
stiam ca platesti jumatate in 48 de ore nu doar 24. asa am inteles de la cineva.
pai si dupa cat timp ajunge la impozit? cineva mi-a spus ca dupa un an sau 2

| traveler a răspuns (pentru yama):

Dupa 48 de ore desigur, insa cu birocratia asta in ceva luni posibil, te asigur ca ajunge sigur sunt foarte meticulosi si consecventi in asi lua banii.

| yama explică (pentru traveler):

Gata am rezolvat...pis pe ei
dar mi-au dat un card rosu pe care scrie SUPRATAXA
ce fac cu ala?laughing

| TheEmoBoy a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor de cate ori am luat si eu.
Trebuia sa faci ca mine, sa dai nume fals, dar in fine nu stiu ce se intamplastraight face

| yama explică (pentru TheEmoBoy):

A trebuit sa dau buletinu ca era gaboru langa mine...altfel ori faceam scandal si nu scoteau nimic de la mine ori o rupeam la fuga

| TheEmoBoy a răspuns:

Naspa daca era langa tine, cati ani ai? eu am 18 si ma pun in gura cu totibig grin

| Laurentiu1993bv a răspuns:

Nu-ti face nimic eu am avut acum 4 ani amenda si de la politie si de la controlori si n-am platit-o mi-a venit o data si gt nu mai mi-a venit nik...la impozit nu-ti trece decat daca ai casa pe numele tau... eu asa am patit si e binelaughing))