| wannabe a întrebat:

Astazi pe facebook am trimis foarte multe cereri de prietenie la diverse persoane din orasul meu si la un momet dat mi-a aparut asta:

Stop! Prezinți un comportament care poate fi considerat enervant sau abuziv de către ceilalți utilizatori.
You have been blocked from adding friends because you repeatedly misused this feature. This block will last anywhere from a few hours to a few days. When you are allowed to reuse this feature, please proceed with caution. Further misuse may result in your account being permanently disabled. For further information, please visit our Pagina FAQ.

Cand voi putea din nou sa trimit cereri de prietenie? A-ti patit si voi asemenea lucru?

4 răspunsuri:
| zacrazy a răspuns:

Nu mai poti adauga prieteni pentru perioada cuprinsa intre cateva ore si cateva zile. Cand vei avea din nou posbilitatea sa adaugi, esti sfatuit sa fii atent deoarece daca mai adaugi prieteni "in masa" poti sa te trezesti cu contul suspendat permanent.

Te sfatuiesc sa adaugi doar persoane pe care le cunosti personal. Sa nu confundam Facebook-ul cu Hi5-ul.

| ღAnonimღ a răspuns:

Pai depinde cati ai adaugat... cred ca vreo 5 saptamani.

fundabig grin?

| Libelle a răspuns:

in mod normal daca ar fi dupa regulament, ar trebui sa trimiti cereri de prietenie numai persoanelor pe care le cunosti personal.
Ca nu suntem pe hi5, la adunat de prieteni si commuri.
O sa poti sa trimiti din nou in cateva ore sau zile chiar

| SweetBabyGirl a răspuns:

Pai cum spune poti trimite din nou peste cateva ore sau chiar peste cateva zilelaughing pai oricm are dreptate cate invitatii trimiti frate?