| YourDailyApple a întrebat:

Ati auzit ca cica poetul Adrian Paunescu a fost internat la spitalul Floreasca in stare grava astazi in jurul orei 2 dupa-amiaza. Pentru cei care nu stiu, el e foarte bolnav de ceva vreme si majoritatea persoanelor care ajung din cauza complicatiilor unor boli la sectia de urgente vor deceda in cele din urma. Voi ce spuneti va muri sau va trai?

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu se moare de cate ori ajungi la urgente. Dar in cele din urma se va intampla si asta! Sa speram ca se va face bine si va trai!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din fericire, marea majoritate a celor acre ajung la urgenta supravietuiesc, nu mor. In cele din urma, toti vom muri, daca la asta te referi.

| Zenithf a răspuns:

Ce stiu eu este ca el este o nevertebrata, ca a ajuns sa-l pupe in cur pe raposatu', apoi dupa "revolutie" s-o apucat sa tina lectii de morala, cum vine asta?

| thealchemist a răspuns:

Nu stiu si nici nu-mi pasa. daca esti insa un fan al lui poate ma ajuti sa-mi amintesc, pe vremea cenaclului Flacara cu orgiile aferente, cind a taiat Adrian Paunescu un porc pe jumatate si a bagat o femeie inauntru, era porcul cu partea de sus femeie, sau invers? pentru mine numai varianta 1 are sens, dar Paunescu era asa de pervers ca poate sa fie si invers.

| Bernoullie a răspuns:

Eu cred ca va trai. Dumnezeu ii ajuta pe oamenii buni.

| Ioniboni a răspuns:

Sper ca va trai.Moartea nu i-o doresc ci insanatosire grabnica!

| Ioniboni a răspuns:

Dumnezeu sa-l ierte!

| Stelistul a răspuns:

In aceasta zi, mai are sa il ia Dumnezeu si pe Florin Piersic si suntem o tara nula, de 2 bani.Vedetele de acum sunt de 2 bani.cum ar fi Adela Popescu, Ioan Isaiu.Respect Paula Seling pentru performantza de la Eurovision...

R. I. P Adrian Paunescu