Normal ca nu suntem de acor!
Toate drepturile noastre s-ar duce pe apa sambetei!
Dar ce sa-i facem,am votat un rahat ca sa ne conduca si sa ne taie tot cheful de viata!
Nu am fost intrebati daca suntem de acord cu asa ceva,nu ne-a spus ce are de gand sa faca!
Acum, altceva in afara de a-l injura, nu avem ce sa facem!
Sa speram doar ca nu se aproba legea in vara!
Asa se face frate, bravo!
Merci !
Eu nu sunt. Nu ma afecteaza atat de tare pe mine pentru ca am sursele mele de download, insa continutul internetului va fi mai sarac, YouTube, Google etc vor inchide multe videoclipuri, site-uri de muzica etc.
Intotdeauna va fi un loc de unde sa downloadezi gratis, doar ca vor ramane putine si acest lucru e rau.
Ce mai e rau e faptul ca nu poti sa iti bagi o melodie pe telefon fara a o cumpara. Iar politia primeste dreptul de a iti controla telefonul! (poate nu in Ro, dar cine stie, poate se trezeste unul ca ii place telu tau si ti-l confisca)
Prietene, nu mai posta aiurea chestii care nu sunt adevarate. Nu se vor inchide site-urile de socializare ci se va restrictiona libertatea de a posta poze sau filmulete care contin materiale video/audio ce intra sub legea copyright-ului. Ia si te mai documenteaza si nu mai speria lumea pe aici!
Nuam zis ca se vor inchide
Pai din exprimarea ta, asta rezulta. Stai linistit, vei putea sa intri pe net, pe TPU, Yahoo, facebook, youtube, redtube, etc, doar ca vei fi supravegheat de furnizorul tau de net.
Nu mai putem umba pe yahoo nici pe TPU
cypryan11 întreabă:
Catalin979 întreabă: