anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati avut vreodata probleme cu Ebay-ul?
Am vandut anul trecut cateva lucruri si in ultimele doua luni, n-am mai vandut nimic. Am avut de platit luna trecuta 8 Euro (comision de pe urma vanzarilor), banca nu le-a dat voie sa extraga si au extras pana la urma 14.10 Euro, e totul ok pana acolo. Pe 19 Februarie i-au extras si acum trebuie sa platesc 22 de Euro pentru activitate desi n-am nici-o activitate. Deci de la 5 zile dupa extragerea aia, m-am trezit cu 22 de Euro. Mi-a suspendat contul prima data si habar n-aveam ca-i suspendat ca nu mai intrasem, mi l-au eliberat cand au extras aia 14.10 si mi l-au suspendat iar pentru 22 de Euro.
N-am de gand sa platesc 22 de Euro pentru nimic.
Le-am trimis destule email-uri, le-am dat si contul desi pot sa intre singurei, le-am aratat dovezile ca mi-au fost extrasi aia 14.10. dar se pare ca nu imi raspunde la extractia aia si pe cont apare ca au fost extrasi banii.
Ce rahat mai pot face in cazul asta?

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Reclamatie la opc, eu am avut problema dand click la un produs nestiind ca trebuie dati bani si sa activat un fel de plata apoi am luat legatura cu clientul care il vindea si a dezactivat optiunea care am ales-o sa nu platesc banii pe el, reclamatia o faci daca nu reusesti pe cale amiabila sa rezolvi situatia