Da...cand eram in clasa a 4-a...pana l-a vazut mama si a vazut ce scria despre ea in el si mi l-a rupt
Am avut, in... biblioteca casei!
Am scos miezul unei carti necitite de nimeni si am legat foi in loc.
Nimeni nu a stiut ca am un jurnalaâ ascuns, fiindca pe nimeni nu l-a interesa acea carte...
Intre desenele mele, cand eram adolescenta desenam foarte mult si nimeni nu se deranja sa-mi scormoneasca miile de teancuri de desene
Da, îl ţineam printre caiete şi încercam să ţin tot timpul ordine; că altfel... imediat o lovea curăţenia pe mama! Şi avea un ochi... nu-i scăpa nimic!
La salteaCe emotii ma mai treceau cand vedeam pe bunica mea schimband asternuturile!Norocul meu era ca, vazandu-ma asa concentrata sa scriu despre felul in care ma privise X sau cum X a zambit NUMAI la mine, credea tot timpul ca studiez.Ehh,in definitiv nu gresea prea tare si asta e tot un fel de studiu
Eu imi tineam jurnalul. unde imi tin si acum cartile si caietele. dar tot l-a gasit.si acum mai rade de mine
Incearca sa il pitesti intr'un loc unde nu umbla mama ta prea des...lucuri vechi(genti)sau pur si simplu intre cartile tale de lectura, cu cat e pus mai la vedere cu atat nu va atrage atentia.
Ooo, ce amintiri! Am avut un jurnal si il tineam in birou pentru ca doar eu aveam cheie, asa ca nu mi-am facut griji ca ar putea sa dea cineva peste el.
anonim_4396 întreabă:
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: