| RфZaημtzα a întrebat:

Ati fost la Sunny Beach? Cum este acolo? E frumos? Trebuie sa vorbesc engleza, ei inteleg? Trebuie sa-mi schimb banii? Vreau detalii multe.Multumesc anticipat! Funda+voturi.

Răspuns Câştigător
| edytzu4 a răspuns:

Am fost la sunny beach si este superb depinde de hotel. Eu am fost cel mai multumit la hotelul RIU EVRIKA. Banii trebuie schimbati. Am fost de 1 mai si pe 100 ron iti dadea 40 leva.mi se pare ca unii accepta si lei dar unii taxeaza mai mult.Inteleg engleza f bine, unii dintre ei si romana.Plaja este curata, nisip fin. Apa marii avea anul trecut alge. Te sfatuiesc sa iti faci asigurare medicala daca nu ai facut inca deoaece de la piscina, soare etc te poti rani sau pati ceva si costa extrem de mult acolo daca nu ai asigurare.Pe faleza sunt diferiti negustori. Acum 2 ani erau si masinute de golf, anul trecut nu am mai gasit.Pe plaja e frumos sa te dai cu banana si cu skyjetul, dar e putin costisitor.Soferul sa nu uite de rovinieta.Cam atat. Sper sa nu fi ratat niciun detaliu important. Funda?
big grin

2 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sa stii ca eu, la Balchik, am avut mari probleme de comunicare, deoarece nimeni nu prea stia engleza, iar eu nu stiu bulgareste. Oricum, pana la urma, te poti descurca si fara sa vorbesti prea mult; clasicul limbaj al semnelor functioneaza oriunde.

| Valcea_4884 a răspuns:

Eu am fost la Sunny Beach acum 2 ani si a fost super... iar in legatura cu personalul, daca stii engleza te descurci fara probleme. Banii trebuie schimbati in leva(nu se accepta euro) si este si aproape de mare... Sper ca ti-am fost de ajutor