Am reusit... dar in perioada aia aveam o depresie si nu puteam dormi. dar e cu totul si cu totul altceva si nu doresc la nimeni sa n-aiba somn.
Nu, n-am incercat. Ai incercat tu? Cat zile si nopti ai rezistat? Eu mai mult de 20 de ore nedormit nu rezist(asta cand am vreun examen).
Pana la 7 dimineata, cand aproape adormisem din picioare
Aia a fost prima si ultima data cand mai incerc, dupa am dormit toata ziua.Eu fac foarte urat cand nu pot sa dorm
Am rezistat odata 3 zile dar tot nu eram obosit nici cearcani nu aveam cred ca rezistam 5 zila sau 7 dar nu dura atata excursia
@justafreak m-ai luat cu cateva ore - eu sunt undeva pe la 45 de ore, am dormit vreo 8 ore (de pe la 2 noaptea la 10 dimineata) si pe urma am mai stat o noapte treaz.
@pksurvivor totusi, nu avem 5 ani sa te putem crede
De ce sa incerc sa stau treaza cat de mult pot stiind ca asta imi poate pune in pericol sanatatea?
Da, am fost acum vreo 8 luni nevoita sa nu dorm pentru ca am avut o treaba apoi fost din club, de acolo direct la scoala si apoi la antrenament.ma rog am stat 56 de ore (le-am numarat ca nu mai puteam aveam impresia ca am fumat ceva eram pe alta lume ), dar apoi am dormit o gramada. tu?
34 ore maxim. Am avut o tura de 24 ore si colega care trebuia sa ma schimbe a avut un deces in familie. A trebuit sa cumpar cafea si ciocolata la colegi, doar -doar conving pe cineva sa faca schimb de ture Am plecat de acolo la 5 seara cand eu trebuia sa ies la 7 dimineata . Am dormit 16 ore apoi
Da. cand am fost ziua mea am stat 3 nopti. am petrecut intruna o noapte cu prietenii, o noapte iar cu prietenii iar cealalta noapte cu familia ...pfff foarte obositor n-am mai putu sa-mi tin ochii deschisi a fost cam nasol dar e bine ca m-am distrat :p
Intr-o exursie nu am dormit o zi din cauza ca nu m-au lasat colegii asta a fost acu 2 ani iar anul trecut am dormit decat vreo 2-3 ore pe noapte.
Da.asta se intampla cand aveam 12 ani si sora`mea 8 si era ceva gen iana hai sa nu dormim noaptea asta"
)
SI de fiecare data luam bataie de la mama ca nici nu stateam cumintsi
SI cel mai mult am rezistat pana la ora 3. 05 :d
Eu AM STAT 2 ZILE TREAZA DAR NU MIA MULT si urmatoarea zi trebuia sa fiu la nunta domnisoara de onoare
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: