| 4evergentleman2023 a întrebat:

Ați sesizat că la unele magazine etichetele ce sunt puse la unele produse cu oferta de fapt nu sunt la oferta când le scanează? Am luat o ciocolată și scria pe eticheta că e 2 lei și ceva și când a scanat o era 4 lei și ceva deci eticheta aia cu prețul la reducere era pus aiurea și eronat! Ce se întâmplă în țara asta de rahat de se întâmplă atatea hoții pe fata? Că la magazinul de la care cumpăr de când fac eu de ani de zile cumpărături nu s-a întâmplat.așa ceva? Și daca faci scandal tot pe tine te ia gunoaiele la răspundere!
Și la un magazin de telefoane și gadgeturi la un telefon de 4 goga RAM cu posibilitate de extindere 2 GB au trecut la specificații că e de 8 giga când el de fapt era de 4! La un alt telefon au specificat că e 5g când în colo i-am pus sa controleze daca suporta 5g și nu suporta era 4g! Și magazinul ăla era serios înainte,cică informațiile ce le trece pe chestia aia de lângă fiecare telefon le ia de pe GSM arena, dar le ia eronat să inducă clienții în eroare și tot mai mulți fac așa în multe locuri profita că românii și țiganii sunt inculți și analfabeți și își fac de cap! Ce se întâmplă cu țară asta de bananieri? Cu hoțiile astea pe fata? De ce nu schimba lucrătorii comerciali etichetele alea la timp când expiră reducerile la alimente? Ăștia ar merita calcati în picioare romanii au ajuns să devină mai hoți decat tiganii, daca nu ești atent peste tot te fac de bani și la frizerie! Mutativa oamebi buni că nu mai e de trăit în țara asta, pe o hârtie igienică am ajuns in poola mea sa dau 5 lei și ceva!

Răspuns Câştigător
| UnchiulRamiz a răspuns:

Și eu am pățit cu ceva ciocolata la ofertă, când ma uit pe bon era la preț întreg. La Penny am pățit asta. Hârtie igienica sub 5 sau 5, 5 lei nici nu exista din ce știu. Dacă și un pate Scandia Sibiu e 6 lei?

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Am patit asa la kaufland sau lidl.Dar am rezolvat ulterior mergand la informatii, daca mi-am dat seama pe moment.Mi-ar placea sa cred ca nu fac ei asa tocmai fiindca suntem romani si inchidem ochii sau trecem cu vederea, resemnati.laughing Totusi, angajatii sunt si ei tot romani, deci teoretic e vina lor.

| dullcat a răspuns:

Si nu suntem tara bananiera deloc.Cred ca nu intelegi ce inseamna.laughing Iar daca vrei mofturi parfumate, straturi multiple, pentru ceva care iti atinge fundul cateva secunde si sfarseste la toaleta, noi ce vina avem? Ca fapt divers medicii recomanda sa evitam produsele cu parfum in zona intima.

| 4evergentleman2023 explică (pentru dullcat):

Taci ma ca suntem o tara de ras!