Avatar deoarece e mai nou si toata lumea vb despre asta si Titanic e de domeniul trecutului.
Titanic, deoarece este o poveste adevarata, nu ca avatarul, care ne umple sufletele de actiune si violenta. Titanicul care ne umple sufletele de romantism:X.
Clar Titanic! Nici nu se pune problema sa aleg altceva. Titanic este cel Mai cunoscut si bun film EVER si Asa v-a ramane mereu pentru ca adevaratele valori raman in timp mult. Avatar e o povestea stupida, nu prea e plauzibila Adica o planeta, Pandora cu oameni albastri si etc. Mie nu imi prea plac chestiile astea SF.Ru prefer realitatea.Cum s-a Mai zis Titanic este o adevarata drama, o drama total adevarata plus aceea iubire nebuna dintre Rose si Jack care cum am spus mi se pare o totala nebunie.Deci CLAR Titanic!
Titanic evident... avatar e o nascocire, o simpla poveste neadevarata...insa titanicul este o adevarata tragedie, il prefer pentru ca mai presus de toate Oameni buni reflecta prostia si ingamfarea oamenilor(si cu faza ca se construieste un al doilea, nu cred ca Dumnezeu a vrut sa exste originalu, dar copia cad credeti ca va rezista?
Titanic, bineinteles. Avatar(o porcarie de film din punctul meu de vedere)nu poate fi comparat in nici o privinta cu Titanicul. L-am vazut la cinema impreuna cu niste colegi, si sincer nu mi-a transmis nimic.Ba mai mult, aproape ca nu mai retin continutul acestui film, in afara de niste lupte. A fost o moda de cateva luni, dupa care s-a dus naibii(scuzati expresia).
In schimb Titanicul, inca mai are succes, si lumea il mai vizioneaza cu aceeasi placeri si a-2-a oara. Tinand cont de aparitia acestuia(a fost lansat in1997), timp care nu este deloc putin, mai sunt totusi oamenii care se uita cu drag la acest film.In schimb Avatar, sigur peste cativa ani, daca nu chiar incepand de acum, va ramane in urma.
Parerea mea este ca Titanicul este un film extraordinar, si nu vor mai fi multe filme care sa-l intreaca.
Parerea mea.Nu'ti convine, asta este. fundita?
Ma eu la aman2 am plans, dar sincer Avatar este mai fabulos decat Titanicul si mult mai interesant :X
Titanic. urasck Avatar, cand va aud ca Avatar mi se face greata.asta este parerea mea, dar chiar nu stiu ce vedeti la filmu ala.stiu ca ambele st la fel de buen, dar parca Titanicu e mai bun decat bun e un film f special, chiar regizorul James Cameron care le-a creat pe amenbele a spus-o.eu una zic Titanic de 100 de ori.cat credeti ca va rezista avatarul? deja s-a plictisit lumea de el, dar Titanicul este cunoscut de toti, si toti il revad si nu se plictisesc. este o tragedie reala, trista, aceasta prima si ultima calatorie a clui mai mare vapor din acele timpuri a ramas si va ramne in istorie.si filmul cred eu la fel, este fenomenal