Hmm... ceva de genul a avut si varul meu. Ia un sac din ala de gunoi(de-ala din punga) si fa-ti un fel de pelerina. Ai putea sa-ti mai faci o palarie din carton si punga, nu e greu de facut, dar iti ia ceva pana o sa reusesti. Eventual iti poti lua manusi din alea de plastic pentru gradinarit, iar incaltarile le poti imbraca in pungi.
Eu spun sa faci ceva din hartie de cadouri sau sa pui aceasta hartie pe o fata de masa pe care nu o mai foloseste mama ta, Apoi, pe tinuta pe care ai facut-o poti lipi farfurii si pahare de plastic (un mesaj "verde nu ar strica ) iar palaria o poti face din carton pe care sa lipesti niste aluminiu. Sper ca te-am ajutat.Succes!
Ia niste pantaloni vechi si o bluza si lipeste ziare pe ele. Tai o sticla de aia de apa de 5L si o pui in cap ca un fel de palarie.
Ziarul este cel mai usor de folosi... Ziar si scoci... si poate cateva folii de ciocolat(staniol). Eu mi-as creea un costum din asta si fa o floare din hartie pentru pus in piept. Sa ai bafta!
Pai fa o haina si niste pantaloni din sticla de plastic si dupa o sa faci sceneta prin aratarea lumii ( cauti informati de ce polueaza plasticul ) de ce polueaza statusul