Raspunde cand ai timp si vezi cine e, apoi daca persista sa sune te duci la politie si il reclami.
Este posibil. Sau o fi doar pentru un sondaj de opinie, dar acela nu cred ca ar insista. Atentie sa nu dai informatii personale daca te decizi sa raspunzi.
Si eu am patit la fel, ma tot suna un numar cu 037...si nu stiu cum se facea, ca ma suna tocmai cand nu puteam raspunde.Pana la urma am sunat eu si a intrat casuta vocala care spunea ca ma vor contacta un functionar/ asociat al bancii BCR parca, in cel mai scurt timp (oricum era o banca, dar nu mai stiu exact care). Deci da, este de la banca...
0372125000 a sunat 14.11. 2013 cica de la o firma consulting in vederea calitatii serviciilor nu stiu care sa ma intrebe informatii personale pentru a face frauda probabil. te ia cu intrebari ca sa afle data nasterii si alte informatii apoi suna de pe alte numere stiu cine esti si iti cer bani, tu crezandui ca ei sunt de la vreo banca daca tot siind atatea despre tine. FRAUDA HOTIE FERITI-VA 0372 125 000
Si pe mine m-a sunat acum si nu stiam ca e frauda totusi nu i-am dat toate datele doar numele localitatea si anii. sa ma duc la politie si sa reclam numarul ce parere aveti?
Rusupaul1991 întreabă: