| Anomim2025 a întrebat:

Aveți persoane la locul de muncă sau facultate care nu vă salută? De ce ar face asta dacă nu le-ați făcut nimic?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Nu trebuie sa le faci ceva. Arata doar lipsa lor de educatie.

9 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Pai fi tu mai politicos si saluta-i tu.
De exemplu daca intri undeva, e datoria ta sa-i saluti.
Ar fi culmea sa te duci undeva si sa astepti sa te salute altii.
Unii sunt si mai increzuti, nu trebuie sa-ti pui prea multe intrebari pe tema asta...

| anonimg a răspuns:

Opuse "crush"-ului, sunt si persoane care ne urăsc; pur si simplu urăsc prezența noastră doar pentru că le suntem în preajmă.
Să nu saluti astfel de persoane, dacă salutul tău îl percep ca o jignire, ofensă.
Nici să nu urăști astfel de persoane. Caută să le faci bine dacă ti se oferă ocazia. Si sa nu te simți vinovat pentru situația respectiva. Unii oameni chiar găsesc plăcere să trăiască în dușmănie față de semenii lor; ei asa au crescut și nu stiu să trăiască altfel. Nu suntem noi vinovați pentru starea acestora. Dar repet: să nu-i urăști, ci mai degrabă să-i compătimești. Să nu-i privești nici de sus; altfel închizi posibilitatea de a trăi vreodată în pace cu ei. Păstrează mereu echilibrul.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonimg):

Nu e musai sa te urasca. Eu de exemplu detest prezenta umana in general, chiar daca de multe ori ajung sa cunosc pe unii sau altii si oamenii sunt foarte ok. Pentru mine e aproape egal a fi intre trei tigani, musulmani, sau absolventi de Harvard. Mi-e mai bine sa fiu singur.

| minrest a răspuns:

Pe mine nu ma saluta colegul de vis-a-vis, care imi e cumva si gazda, pentru ca intregul etaj, in care isi tine si administreaza gestiunea enorma, e in custodia lui, inclusiv biroul meu. De ce? Pentru ca este nebun, sufera de o tulburare de personalitate, avand o personalitate dizarmonica de tip paranoid. Mie, sincer sa fiu, imi convine, caci pe vremea cand vorbea cu mine trebuia sa ii ascult tiradele imune la argumente, iar acum am scapat. Cei ce te cunosc, dar nu te saluta au probabil o boala psihica, probabil aceeasi sau una mai grava.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Din invidie sau pur si simplu nu vor.

| Victoria18 a răspuns:

Poate ca nu au chef sa faca asta cu nimeni... Sau pur si simplu sunt tristi si nu le arde.
Etc, etc...
Zic sa nu o iei ca pe ceva personal.

| Nevroza a răspuns:

Nu te plac, simplu

| FlowInCuvinte a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care nu te salutaaa nici oamenii din oras, piata, metrou, autobuz, pizza etc? nu stiu zic si eu

| Pamerise a răspuns:

Poate caaa....nu te cunosc? Zic si eu