| qQqAlexqQq a întrebat:

Azi am cumparat un PaySafeCard de 25 de lei, nu este primul pe care-l cumpar dar la acesta nu stiu de ce imi apare ca este doar de 4, 65 euro, si pe steam pot sa bag card de minimum 5 euro. Daca mai pun un cod de 25 de lei o sa imi intre 9, 65 euro pe Steam sau doar 5 Euro? Va rog raspundeti numai daca stiti cazuri sau vi s-a intamplat si voua !

3 răspunsuri:
| FatUglyVirgin a răspuns:

Poti sa cumperi jocuri pe steam si fara steam wallet.

| Răzvan022014 a răspuns:

Am făcut un experiment identic cu ceea ce scrii tu acolo! Am cumparat un paysafecard de 25 de lei apoi încă unul tot de 25 lei și am reușit să-mi cumpăr un joc de pe steam care costă aproximativ 10 euro și restul de bani mi-au rămas pe paysafecard cu care am cumparat niște arme, tot de pe steam! Exact același lucru am făcut și pe Origin, doar că aici am cumpărat un paysafecard de 50 de lei și altul de 25 lei cu care am cumpărat Battlefield 3 Premium Edition!

| qQqAlexqQq explică (pentru Răzvan022014):

Da dar ambele coduri erau de 5 euro, si pe Steam scrie cand dai Add Wallet Funds si dai pe Paysafe iti arata doar paysafeuri de 5 10 15 20 25 de euro, mi-e frica ca daca cumpar inca unul de 25 de lei si dau sa adaug un cod de 5 euro o sa se adauge doar 5 euro si aia 4, 65 euro raman asa in ploaie si nu vreau sa pierd 25 de lei...