Poate o mai fi venit inca un autobuz cu câteva minute mai devreme, chestia e că la 05:21 venea autobuzul eu am ajuns la 05:16 minute, asta fiindcă insomnia asta îmi distruge viața, am luat mirzaten și o juma de pastila de xanax și nu a reușit să adorm, mirzaten 30 mg sunt destul de puternice, la început și jumate de pastila mă adormea in 10-15 minute acum nici măcar una întreagă și jumate de xanax nu reușește să mă adoarmă,e incredibil așa ceva,de-aia tot pun întrebări cum să mă sinucid că nu mai pot lupta cu atâtea probleme,m-am saturat,nu mai pot! Depresia si anxietatea mi-a distrus viața,și moartea mamei,acum insomnia mi-o distruge cat toate la un loc,nu știu cum sa scap de insomnia asta,dar la ce am sesizat doar prin sinucidere as putea scăpa de așa ceva,e o insomnie care va depășește orice imaginație și capacitate de gândire,cred că ceva mai grav decât atâta nu exista, luam xanax înainte efectiv o pastila întreagă și încă ceva puternic parca triticco și nu reușeam să adorm, de abia reușeam cu antipsihotice ( quetiapiana) mi s-a dat pentru depresie, dar asta îmi făcea rău, mă durea capul toată ziua rău de tot și aveam gura foarte uscata, plus parca eram într-o altă lume
Am remediat situația
Ok! foarte bine atunci!
Daca pierzi autobuzul, asteapta-l pe urmatorul, ajungi la munca iar mai apoi vorbesti cu sefu daca se poate sa-i explici situatia. Sau măcar să faci rost de un nr. De telefon sa-l anunti cand se intampla.
Pai da 12 cu 24 12 cu 48 poate pica și duminică
catalin542000 întreabă: