| superpissy40 a întrebat:

Azi dupa ce am mancat am intrebat-o pe mama si pe bunica mea daca ma lasa la banchet in clasa a 8-a sa port tocuri si amandoua au zis nu si m-am dus repede in camera mea si am inceput sa plang.De ce au zis nu? Ca eu invat bine si imi fac toate temele.Toate fetele din clasa mea o sa poarte si eu nu si o sa ma fac de ras.

7 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Asta e problema adolescentiolor din ziua de azi, toti vorbesc la fel, cu totii se imbraca la fel si se poarta la fel.
Nu trebuie sa pori tocuri pentru ca poarta si colegele tale, trebuie sa porti tocuri pentru ca iti place si te defineste ca persoana, caracter.
Acum daca nu te lasa cu tocuri nu prea ai ce face decat sa te conformezi.
Distractie placuta.

| piti77 a răspuns:

Nu cred ca o sa te faci de ras, dar totusi. ar trebui sa stati de vorba si sa ajungeti la un compromis. poate niste pantofi cu un toc mai micut sau cu talpa ortopedica ori platforma..nu stiu care ar putea fi motivul pentru care ele iti interzic...ar trebui sa-l afli. daca se gandesc ca nu-i sanatos la varsta ta ai optiunile pe care ti le-am enumerat si ar trebui sa le convingi. daca ele cred ca nu-i moral atunci..nu stiu ce sa spun... recatia lor este exagerata.pana si eu am purtat tocuri, mici e drept, dar banchetul meu a fost acum 20 de ani cand conceptiile era mult mai stricte. poate ar trebui sa faci in asa fel incat sa poata sta de vorba cu parintii colegelor tale care par mai "descuiati"
succes

| FoReVeRyOuNgBiTcH a răspuns:

Si ce daca celelate vor purta tocuri? Scrie undeva ca si tu trebuie sa porti? Daca cineve are ceva trebuie sa ai si tu?! Fi originala, draga. Nu copia toate pitipoancele. Ele o sa isi strice coloana, nu tu.winking La banchet se danseaza mult etc. O sa te doara picioarele de la tocuri. Si apropo, mama si bunica ta stiu ce e spre binele tau si ce nu. Nu e vorba aici, cat de bine sau de prost inveti. E vorba de sanatate si de decenta.winking

Bafta!

| CopilașTembel a răspuns:

Nu conteaza daca porti tocuri sau nu, conteaza ca o sa te distrezi, mai ai timp sa le convingi pana atunci, le rogi frumos.

| Grigg_Katalin_1999 a răspuns:

Daca ai deja "tocurile" cumparate sau ai banii tai pentru a le cumpara, fa asta! Deci, in ziua banchetului normal ca iti vei lua si o gentuta cu tine. In ea bagi tocurile, iar cand sa intri in camera in care se tine banchetul, iti pui tocurile si bagi sandalele/tenesii/etc in gentuta, fara sa afle mama/bunica. Si daca afla, cat de suparate pot fi ca ai purtat tocuri? Le trece intr-o juma' de ora daca afla, dar nu au de ce sa afle. E banchetul tau, nu al lor! In plus, nu hainele il fac pe om. Esti frumoasa in felul tau, poate baietului de care iti place ii place de tine fara acele "tocuri". Sper ca te-am ajutat, oricum nu uita NU CONTEAZA CE PANTOFI PORTI!

| IsabelSweet a răspuns:

Nu e o mare rusine sa nu porti tocuri poti purta pantofi

| mdianamj a răspuns:

Nu gandi asa, ca te vei face de ras laughing
Toate fetele sunt innebunite dupa tocuri, totul e sa stii sa mergi pe ele.
Desi nu ti convine raspunsul lor, e cel mai bine..ai sa vezi ca nu o sa rezisti la banchet pe tocuri toata noaptea...

Plus ca pe viitor tocurile deformeaza bazinul, si pot duce la nezvoltarea incorecta a copilului.

Dar hai ca ma departez blushing
Asculta le ce ti zic ca e mai bine.