| danutz24 a întrebat:

Azi noapte am avut palpitatii si acum mi-e frica sa dorm.+ ca sunt singur acasa si cand aud un zgomot ma sperii.niste sfaturi cum pot adormi mai repede si sa uit de palpitatii? Ms anticipat.

Răspuns Câştigător
| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Nu te speria doar tu si vecinii tai care sunt in casa lor desigur puteti face zgomete. Daca vrei sa iti faci o idee ai putea sa inchizi toate geamurile sa te simti mai,, in largul tau''. Mai bine ai adormi cu televizorul aprins asa nu te vei mai gandi la zgomote... Poti vorbi cu un prieten/a pe mess sau la telefon cred ca iti va placea mai mult sa auzi o voce cunoscuta! tongue

4 răspunsuri:
| DemonSlayer a răspuns:

Pune televizorul pe un canal de muzica si incearca sa adormi ascultand muzica.(eu am incercat mai demult si a mers)

| XxLauraVaZambestexX a răspuns:

Asa sunt si eu, dar poti sa dormi cu castile in urechi asa ca toata noaptea o sa auzi numai muzica sau eu ma uit la tv pana adorm.
Gandeste-te la ceva frumos. happy

| yonyckatar3 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie!
cand parintii mei a plecat in Grecia eu am ramas singur ca nu avem pasaport sa ma duc!
Eu ma uitam mult la calculator ma jucam cand am jucat am inchis calculator m-am uitat la telelvizor si am dormit! Dar daca vrei sa iti povestesc ce s-a intamplat cand eram singur acasa!
Parinti mei a plecat la Grecia
Eu stateam acasa am 13 ani.A venit seara am inceput sa ma culc si apoi m-am speriat am auzit pasii si voce dar nu stiu ce s-a intamplat dar am casa mare si este 2 etaje,, si ma ducem jos sa vad cine e acolo am vazut o umbra si mi-a fost foarte frig si mi-a fost si frica am aprins pecul si nu era nimic dar era scaun asa mi s-a intamplat apoi m-am dus la camera mea punem muzicaa la boxe si pecul aprins apoi am dormi nu stiu cine a stins pecul si muzicaa si tooot dar poate sa luat curentul!straight face dar am filmat cu video clip dar in luna viitoare poate imi bag pe youtube sa vedeti daca nu ma credeti deci a doua zi era cineva langa mine a zis pspspsps asa am auzitsi am transpirat mult si apoi mi-a fost foarte rece era sa ma inghet si appoi a venit parinti mei si niimic nu sa mai intamplat cand a venit parintii mei dar a fost cool cand eram singur acasa dar nu am vazut nicio fantoma dar as dori sa vad dar mi se ingheata tot daca te perii ok asta e povestea mea ce mi s-a intamplat ok daca ti-am raspuns bine da-mi funda plis!

| Carmen_9342 a răspuns:

Pai:
1. stai treaz pana cand ti se face somn, apoi ai sa vezi cum te pui in pat, pe loc adormi.
2. daca ai probleme cu intunericul aprinde o lumanare ceva si pune-o intr-un bol.
3. pune-te in pat si asculta muzica ta preferata la casti.

mai vezi tulaughing