| superpissy40 a întrebat:

Azi noapte am avut un vis foarte urat.Am visat ca prietenul meu cel mai bun mi-a zis mie pe mess: "Stii...imi pare foarte rau sa iti zic dar imi place mult de T", unde T e o colega din clasa noastra.L-am intrebat mereu daca o place pe T si a zis ca nu.Ce poate sa reprezinte visul meu?

Răspuns Câştigător
| StewartCassie a răspuns:

Buna.
Probabil tii foarte mult la el si iti este teama sa nu il pierzi. De aceea ai avut acest vis, dar nu te ingrijora. Daca sunteti cei mai buni prieteni acum, mereu veti fi. happy
O zi frumoasa kiss

4 răspunsuri:
| GoguSteriade a răspuns:

Visul reprezinta doar teama ta ca respectivul coleg o place pe T, nimic mai mult. Si poate faptul ca esti geloasa pe o asemenea situatie => il placi mai mult decat pe un prieten.

| BBiiiaa a răspuns:

Cred ca tu te gandesti prea mult la faptul ca prietenul tau ar putea sa o placa pe T, atat de mult incat ai ajuns sa visezi lucrul asta. O relatie se bazeaza pe incredere si daca ti-a spus ca nu o place, atunci chiar nu o place. Nu te mai gandi la asa ceva, nu are rost! Nu ai de ce sa te temi! Ai incredere in tine si nu uita ca TU esti potrivita pentru el. Ia gandeste-te putin: daca o placea pe T, nu ar fi fost impreuna cu ea, ci nu cu tine?

| aiurea231223 a răspuns:

Ingrijorarea ta ca poate nu e sincer cu tine. Nu te lua dupa vise, sunt doar... vise big grin

| PrintesaTsubaki姫椿 a răspuns:

Visul tau poate sa raprezinte faptul ca in ultima vreme nu ai avut incredere in el, sau el n-a avut incredere in tine.