| miru231271 a întrebat:

Azi nu am fost la scoala ce scuza ar trebui sa inventez pentru a nu ma certa doamna? dati-mi cat mai multe exemple va rog urgent! dau fundita

Răspuns Câştigător
| SaRa13 a răspuns:

Pai...spune-i ca te-ai simtit rau,parintii tai au plecat de acasa si au incuiat usa si tu nu ai avut cheie sa deschui, ai fost la doctor fiindca ai alunecat pe gheata si te-a durut foarte tare piciorul, nu ti-a sunat ceasul...si cam atat. fundita?

8 răspunsuri:
| benny a răspuns:

Ai avut o problema in familie, ai avut grija de bunicul bolnav, te-a durut burta, ai fost la stomatolog, ai ramas inzapezit la..., ti s-a spart o conducta si a trebuit sa stai acasa sa faci curat, etc laughing

| DonyHD a răspuns:

Ca nu te-ai simtit bine sau din cauza zapezii nu ai putut sa ajungi.

| torsi a răspuns:

Spune.i ca suferi de ceva foarte grav: te doare in cot de scoala.winking

| iceman12 a răspuns:

Spune-i ca ai fost bolnav

| thekillerboyka a răspuns:

Spune-i ca pe drumul spre scoala ai vaz o batranica bolnava care vroia sa iese din casa si na putut findca toata casa ei era inzapezita si tu cu niste amici deai tai ati luat lopeti si ati ajutat batranica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

-A trebuit sa merg la (judet sau un oras apropiat) pentru a-mi face niste analize.

| Andrew2001 a răspuns:

Spune-i ca ai fost racit dar asa trebuie sa lipsesti doua trei zile mai mult sa te creada, zi ca a avut tatal tau cevainportant de facut si trebiua sa te ia cu el dar spune-i ca era urgent.Cu placere daca te-am ajutat si multumesc daca dai funda.

| sergan a răspuns:

1.Teai lovit la picior.
2.Ai racit.
3.Ai fost la stomatolog.