Da, fostului ii va fi jignitor sa te vada ca dansezi cu altu, dar faci ce vrei, e dreptul tau, sansa ta! Daca vei dansa cu iubitul tau te vei simti bine si nu vei avea emotii pentru ca stii ca il iubesti. Dar de fostul nici nu-ti aminti ca iti va provoca numai rau daca o sa te uiti la el, poate rau si cu vederea, adica se uita la tine si are o invidie de rautate etc. Distreaza-te si uita de toate necazurile si daca ai emotii arunca-le in urna.Nu stiu fa ce vrei dar sa vad emotiile in urna ca daca nu ma supar rau , ok, am glumit dar serios de ce ar trebui s ai emotii? Succes!
Să mergi şi să dansezi? Ce e aşa greu? Nu te mai gândi la asta şi nu o să mai ai emoţii. Baftă!
Multumesc mult pentru fundita, ma bucur ca raspunsul meu ti-a fost de folos, distractie la maxim la nunta!
O sa fie o lovitura pentru fostul sa te vada cu altcineva, dar tu esti sigura ca il iubesti pe actualul, deci nu-ti face griji, inspiri ( nu uita sa expiri) si te duci mai departe, o sa vezi ca o sa uiti de toata lumea din jurul tau, dar nu te uita dupa fostul ( daca treci langa el nu te uita niciodata inpoi, e un truc de fete)
Ceau!
Parera mea in legatura ` cu fostul este ca nu ar trebui sa ii dai importantsa...
Si daca cel` cu care dansezi este iubitu tau` nu ar mai trebui sa ai emotsii.
bye!:*
anonim_4396 întreabă:
Antonia23K întreabă: