| myxolaryy a întrebat:

Azi plec la o nunta de diseara si am emotii ce sa fac plizz ca fac ma doare burat si am mii de fluturasi de cand m-am sculat dar nu pentru ca-i prima mea nunta la care am fost ci petru ca trebuie sa danses vals cu un baiat si imi plece de el eiubitul meu ce ma fac pentru ca va veni si fostul meu iubit ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ViSe CoLoRaTe a răspuns:

Da, fostului ii va fi jignitor sa te vada ca dansezi cu altu, dar faci ce vrei, e dreptul tau, sansa ta! Daca vei dansa cu iubitul tau te vei simti bine si nu vei avea emotii pentru ca stii ca il iubesti. Dar de fostul nici nu-ti aminti ca iti va provoca numai rau daca o sa te uiti la el, poate rau si cu vederea, adica se uita la tine si are o invidie de rautate etc. Distreaza-te si uita de toate necazurile si daca ai emotii arunca-le in urna.Nu stiu fa ce vrei dar sa vad emotiile in urna ca daca nu ma supar rau big grin, ok, am glumit dar serios de ce ar trebui s ai emotii? Succes!

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Să mergi şi să dansezi? Ce e aşa greu? Nu te mai gândi la asta şi nu o să mai ai emoţii. Baftă!

| ViSe CoLoRaTe a răspuns:

Multumesc mult pentru fundita, ma bucur ca raspunsul meu ti-a fost de folos, distractie la maxim la nunta!

| Creatsa_1469 a răspuns:

Nu trebuie sa-i dai importanta celuilalt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu pe cine iubesti? Pe iubitul tau sau pe fostul iubit? Danseaza cu cine crezi tu ca-l iubesti mai mult. Bafta la nunta. Fa ce crezi tu ca e mai bine. Ok pa

| Abcdefg123 a răspuns:

Ooh da smug. Urata treaba. Dar tu nu cumva ai 11 anisori;;]? smug

| Liza_1511 a răspuns:

O sa fie o lovitura pentru fostul sa te vada cu altcineva, dar tu esti sigura ca il iubesti pe actualul, deci nu-ti face griji, inspiri ( nu uita sa expiri) si te duci mai departe, o sa vezi ca o sa uiti de toata lumea din jurul tau, dar nu te uita dupa fostul tongue ( daca treci langa el nu te uita niciodata inpoi, e un truc de fete) big grin

| Denysa_3140 a răspuns:

Ceau!
Parera mea in legatura ` cu fostul este ca nu ar trebui sa ii dai importantsa...big grin
Si daca cel` cu care dansezi este iubitu tau` nu ar mai trebui sa ai emotsii.big grin

bye!:*