| OptimusPrime a întrebat:

[b]Aseara am visat ca eram intr-o camera alba fara sfarsit si goala.Deodata au aparut niste fiinte inalte, care mi-au spus intr-o limba ciudata si au spus:"Pregatiti-va pamanteni o sa fiti invadati. Spunele tuturor ca o sa fiti invadati si veti fi luati 1 cate 1".
Apoi m-am trezit. I-ar am adormit si am visat ca m-a uitam la TV si era o stire"Adevar sau legenda"

Stirile Canal D:
4 copii din america au filmat extraterestrii in timp ce se jucau. Unu dintre ei era acela "Monstru din Lousiana" de la protv.Si a inceput un copil sa plang cand i-a vazut. M-am trezit si chiar plangea un copil. Ce credeti ca poate fi?
Nu am putut dormii deloc.[/b]

5 răspunsuri:
| momo a răspuns:

Este doar imaginatia ta. Poate ca dai atata interes lucrurilor SF in cat ti-ai autoimpus sa visezi acel lucru. Ceva de genu' oricum.

| rRAzvANn a răspuns:

Cati ani ai? 10? Mai crezi in basme?

| LittleYoyo a răspuns:

Era 'pamanteni' acolo nu? happy Raspuns: stai ca nu am inteles ceva, dormeai, te-ai trezit si te uitai la Tv, apoi cand te-ai trezit plangea cineva?! Adica. n-are sens aia ca te-ai trezint cand te uitai la Tv. Ma rog. cine stie ce poate fi, si mie mi se intampla asa ceva happy

| darrio2007 a răspuns:

Cati ani ai? Cred ca nu prea mult.Crezi inca in basme.

| Bianca_5451 a răspuns:

Si vocea aia cu `pregatiti-va pamanteni...`era de robot, nu?rolling on the floor