Traditia crestinilor. Duminica este cea mai importanta zi din saptamana pentru crestini si s-au gandit sa o puna prima in calendar. Da o cautare pe Google sa afli de ce. Ti-as da un link dar nu stiu care ca am gasit aceasta stire pe mai multe site-uri.In Geneza scrie ca D-zeu a creat Lumea in 6 zile si in a saptea s-a odihnit asa ca a saptea zi ar trebui sa fie ultima. Din ce-am citit au hotarat asa ca "Iisus a inviat in prima zi a saptamanii, adica duminica". In loc sa se gandeasca cum sa-i ajute pe copii care nu au nici ce manca si nu au acces la educatie din cauza saraciei si in general la toti oamenii care mor de foame si la alte lucruri mai importante schimba calendarul.Sa intelegem ca era gresit calendarul si abia acum l-au facut cum trebuia.Adica nici un calendar nu au fost in stare sa faca in atatia ani.Sunt lucruri mult mai importante si grave decat un calendar. Din partea mea sa puna Duminica si la mijlocul saptamanii.Nu m-as mira sa le vina ideea intr-o zi sa fie Luni considerata zi de sarbatoare.