Eu nu am dat stupid la nici un raspuns Haideti sa incercam sa nu mai dam stupid ca nu are rost
Theone, inainte de acuza pe altii cu intrebari stupide, verifica-ti intai limba romana : '' da-ti'', face-ti'', nu de alta, dar ne invartim toti intr-un cerc al circului unde hotii striga uite hotul; daca vrem sa fim mai civilizati, emanicipati si mai sus, trebuie sa ne uitam in propria gradina intai si apoi in cea a vecinului!
Am primit si eu "stupizi" dar nu am luat-o personal.nah,nu se poate ca toata lumea sa fie de acord cu toata lumea.si a da stupid e un mod de a te arata in dezacord. dar nu trebuie sa incepeti sa va insultati pentru atata lucru.parerea mea!
Nu o lua asa personal... poate mai face lumea glume cu "stupidu" asta...nu trebuie sa te superi... daca ignori e mai sanatos
Goguleeee. da de la ce te-ai luat? am gresit la "da-ti"..."faceti "se scrie legat.asa ca daca esti degeaba de dimineata... du-te si te in padure.
Mai copilule... ce inseamna "tzipa"? uite-te cum scrii tu...infectule.raman la ideea ca "mergi cu cioara vopsita si zici ca e papagal"P.S.nu ma mai plictisi.
Ohoooo.theone uitate la stiinta filozofie sa vezi corespondenta placuta, pe teme religioase intre oameni inteligenti. pai nu mai are voie nimeni sa scoata capul de atatea efuziuni si alte patimi.acum stupid, inseamna prost da mai pi inglezasti.probabel vor se convinga ca nu sunt ei si se baga in seama subapreciind pe ceilalti. dar stii cum este? cine zice, ala e.na ca m-am molipsit si eu
Probabil cei care pun intrebarile se asteapta numai la raspunsuri negative sau afirmative, adica favorabile lor.Este cel mai stupid lucru sa intrebi, vi-e frica de intuneric, de exemplu, si daca raspunzi nu sa-ti deie stupid.Eu propun eliminarea stupidului, de fapt am ma propus-o.
KarynaBettley întreabă:
Andreea333333 întreabă:
catalin542000 întreabă: