| ra1ntags a întrebat:

Bă salut vouă! Care imi zice si mie, dacă stiţi daca ar exista sau dacă se poate sa faci o poză din rezoluţie mica in rezoluţie mai mare, mai puternică?

Răspuns Câştigător
| arthurarad a răspuns:

Nu te lasa pacalit de filmele de la holywood, pana acum nu am auzit de un program care sa fie capabil de asa ceva. Daca exista, cred ca politia ar fi prima interesata.
In filme e usor sa maresti la infinit. Gandeste-te ca in realitate asa ceva nu se poate face, sau cel putin nu poti mari claritatea imaginii. Poti umbla la setarile de luminozitate si contrast, dar nu te astepta la minuni.

3 răspunsuri:
| CupY a răspuns:

Sunt anumite programe care pot face asta, dar tot nu ți-o poate mări mult, undeva la 400 pixeli maxim. Dar dacă ai un avatar de mes nu ai cum să-l mărești. Nu ai precizat mărimea pozei care vrei să o mărești.

| SyncMasterSA300 a răspuns:

Salut. Sa spunem ca ai facut o poza, care are un numar anumit de pixeli, iar tu vreai sa o schimbi in marime mai mare, atunci evident vrei sa maresti numarul de mixel, cea ce o sa cheme diferite defecte asupra imaginii marite. Asta inseamna, ca cu cat imaginea e mai mare, cu ata are mai multe defecte.Categoric nu poti face o poza cu o camera de 1 MP si sa o maresti numarul pixelilor pana la rezolutia 1900x1080.

| alecx4music a răspuns:

Mai pe scurt: Poti modifica rezolutia unei poze cu photoshop, paint shop pro sau online la http://pixlr.com/ (ii dai open photo editor) si apoi image, image size, la care iti pui ce rezolutie vrei. Daca vrei sa nu-ti deformeze poza (sa-i pastreze proportiile) lasi bifat contrain proportions. Intr-adevar, daca ai o poza mica, cu cat o maresti mai mult, cu atat se vede mai prost. Bafta!