| ContDOARdeINTREBARI a întrebat:

Bai deci vreau sa inteleg si eu treaba cu strigoii fantomele etc acestea exista sau. dati si voi exemple daca ati vazut ceva sau ati auzit

Răspuns Câştigător
| Toffy_1860 a răspuns:

Bai deci eu vreau sa-ti spun ca fantomele sunt niste anomalii pe care atunci cand esti obosit, beat, drogat, infometat creierul te induce in eroare si ti se pare ca cineva te urmareste sau vezi umbre in forme de oameni. Si eu am vazut in gradina la bunica 2 ochi am aruncat cu pietre lemne si nu dispareau cand m`am dus sa vad era o bucata de ciolofan care stralucea de la lumina becului. Oricum fantomele sunt spirite ratacite dar nu au ce sa-ti faca rau fiindca Dumnezeu te pazeste de cele nevazute dar tu trebuie sa te pazesti de cele trupesti big grin.bafta

9 răspunsuri:
| Anonimus4Ever a răspuns:

Nu exista strigoi si fantome exista doar spirite nelinistite da fantome si din astea stintific nu se stie inca se cauta un raspuns uitete pe discovery seara ca is foarte multe kesti interesantewinking

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Sunt numai mituri si oamenii ca tine le tin in viata iar Hollywoodul ``le mananca``! Peace!big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Anastasia4u a răspuns:

Pai stintific vorbind nu exsista fantome vampiri zombie s.a, dar exista spiritele celor dragi care au murit si sunt cateodata nelinistite nu trebuie sa te sperii Sper ca te-am ajutat! Funda?

| jackzorn a răspuns:

Exista o substanta magica care te ajuta sa le vezi, se numeste marijuana, nu functioneaza chiar in toate cazurile dar e posibil totusi laughing

| gigel68 a răspuns:

Exista. la mine mai vine tutankhamon si doarme in dulap. face asta cand sta prea tarziu la discoteca si nu vrea sa mearga acasa ca-l cearta maicasa. intr-o noapte a venit cu casper... ambii erau muci.

| Dia_5740 a răspuns:

Eu nici nu stiu ce sa cred...Prietenii imi tot povestesc de un strigoi care traieste in vecinatate la o casa parasita.Dar nici eu nu stiu daca sa ii cred sau nu.

| gigel68 a răspuns:

@Dia, nu e casa parasita, acolo traiesc eu... cu tutankhamon si casper.

| irinel98 a răspuns:

Da,exista fantome