Vezi ca se poate?
Din Baia Mare pana in Sângeorz-Băi sunt aproximativ 170KM (105Mile).
Drumul cu masina ar dura aproximativ 220min. (3ore, 40min)
Taxe de drum = 24Ron (Incluzand rovinieta pe 7zile)
Mai departe de ce? Chiar nu poti sa formulezi o intrebare logica? Ca toate intrebarile tale parca ar fi scrise de un copil de 5 ani, cu retard grav.
Salut!
Ehh...las-o saraca..imi e mila de ea. Cred ca vorbeste asa pentru ca are niste taste lipsa..Sau nu ii permite religia!
Sincer tu chiar nu ai citit ce scrie despre TPU
Pai atunci iti zic eu: sa nu ne batem joc de altii
vad ca tu ..nu mai zic ce
Sincer, avand in vedere ca a postat 10 mii de raspunsuri, cred ca a citit
Nu isi bate joc de nimeni - cam spune realitatea! Si sincer eu as tace naibii din gura si as reformula intrebarea!
Tu mai ai tupeul sa dai vina pe altii la ce intrebare ai pus?
Hey...ia te rog frumos sa ti mai ti gura
sti eu nu sunt o fata care sa injure, dar deja incepi sa ma cam enervezi
daca nu intelegi intrebarea, nu comenta! nu esti obligat sa comentezi
si daca dumnezeu poate ca nu m-a facut la fel de desteapta ca si tine...trebuie sa incepi sa razi de altii?
si sa stii ca m-am simtit foarte prost cand ai scris ca iti e mila de mine
Hey!
Nu am inteles intrebarea, da totusi - daca observi primul meu raspuns la intrebarea ta nu a fost la misto sau altceva. Dupa parerea mea, a fost respectuasa! La ce intrebare ai pus, eu consider raspunsul meu mai mult decat adecvat!
Nu spun ca nu te-a facut desteapta sau cine stie ce.
Si imi pare rau daca te-am facut sa te simti prost..Nu credeam ca un comentariu de la un strain te va deranja!
Dar te-ai gandit ca poate modul in care ai pus tu intrebarea poate jigni si alti useri? Stiu, poate suna ciudat, dar..asa este!
Nu EU imi bat joc de tine! TU iti bati joc de limba romana si de noi, cei care ne rupem din timpul nostru ca sa raspundem la intrebari. Cu conditia ca intrebarile sa fie inteligibile.
Sincer, imi pare rau pentru tine. Esti in clasa a VIII-a si te exprimi ca un copil de 5 ani. Speri cumva sa iei vreo nota mai mare de 3 la vara, la Testarea Nationala?
Hai du-e tu... daca vrei sa stii la simulare am luat 8
Tradu "du-e"!
Bine de parca tu esti perfecta, am vrut sa scriu "du-te"
Lasa perfectiunea ca deja ti se urca la cap
Ok..Ai inteles de ce te-am facut sa te simti prost?
Adica..ne pare rau daca te-am deranjat chiar atat de mult dar..na, trebuie sa iti asumi! Ai pus o intrebare la misto, ai primit un raspuns la misto! Si te rog sa nu te mai victimizezi, pentru ca ce am spus acum nu mi se pare deloc lipsit de logica!
Bine..sunt de acord cu voi ca intrebarea mea nu e asa de logica...dar nu stiu..asa gandesc eu
ati putea sa ma ajutati fara sa ma criticati?
Ok!
Da..intrebarea ta este fara logica, normal ca trebuia sa te astepti la niste raspunsuri de genul asta.
Desi tot ai tinut-o pe a ta - ca nimeni nu e perfect, ca nu iti recunosteai greseala, tot am putut sa facem pace!
Daca stii cum sa te porti, poti repara unele lucruri
Si...da, cred ca am putea sa te ajutam, dar tot nu ne-ai dat datele! Deci. unde este punctul de referinta?
Pai as vrea sa stiu cati km sunt de la baia mare pana in sangeorz bai!
PS:sper ca acum ati inteles
Te-as ajuta cu placere daca as intelege ce mama naibii vrei de fapt. Faptul ca "asa gandesti tu" nu-i o scuza. Exprima-te in asa fel incat sa inteleg CE ANUME vrei sa afli.
Cati km se afla inte baia mare si sangeorz bai?
Vezi ca se poate?
Din Baia Mare pana in Sângeorz-Băi sunt aproximativ 170KM (105Mile).
Drumul cu masina ar dura aproximativ 220min. (3ore, 40min)
Taxe de drum = 24Ron (Incluzand rovinieta pe 7zile)
Http://distanta.ro/sangeorz-bai/baia-mare
Un simplu search pe Google, dar lenea-i mare!
Jumatate din intrebarile pe TPU se pot raspunde printr-un simplu search pe Google.
Asta e, noi trebuie sa ne facem datoria!
Buna! cred.
Deci. vrei sa stii daca Baia Mare este mai departe decat Bistrita..Nu ti se pare ca lipseste ceva din propozitie?
Sii... vrei sa stii cu cati KM este mai departe Baia Mare decat Sangeorz Bai (ce-o mai fi si aia).
Din ce punct? De unde? Cu cat este mai departe, de unde? Adica..cu cat este mai departe Baia mare decat Bistrita, DIN BUCURESTI? DIN TIMISOARA? DE UNDE!
Tu ne-ai spus doar punctul B, nu si punctul A.
Cum pot sa iti explic fara sa injur...De fapt, nu pot. Sper ca ai inteles ce vreau. Punctul de..referinta?
Iti multumim pentru intelegere
Catalin979 întreabă: