Intai intri la liceu si dupa aia in semestrul 2 poti sa te muti. daca o sa te muti o sa dai diferente cum ar fi informatica nu ticu. poate ca acei "tarani"sunt de treaba, mai iesi si tu in lume si vezi ca lumea nu e ceea ce pare si uneori aparenta inseala.dar tu de ce nu vrei sa stai cu cei la tara? pentru ca sunt de la tara sau pentru ca tu crezi ca au un nivel de inteligenta redus?
Da te poti transfera dar trebuie sa te interesezi la conducerea liceului respecticv atunci cand iti depui dosarul sau daca nu-ti place te poti transfera la sfarsitul primului semestru, merita sa incerci un semestru sa vezi cum ea indiferent daca sunt"tarani", nu te gandi ca ei sunt asa cum ii vezi la televizor cu haine rupte sau mirositori probabil vei avea o surpriza deoarece si la mine in clasa jumatate sunt de la sat si sunt chiar foarte ingrijiti si bine pregatiti
Frate nu va priveste pe voi ca nu vreau sa stau cu taranii, ia-ca eu am fost intr-o clasa de elita, 90 % din clasa am fost bogati, ieseam toti in oras, petreceri, in pub-uri aici cu cine **** mea sa ies? imi bag ****!