| xBianca a întrebat:

Boona :X! Of course, metin laughing! So, am o samanca lvl 51, in crestere, magii zmeu, M4 binecuv, M2 forta si 9 pct raget. Problema este STATUSUL. nu stiu cum sa il cresc laughing! Am full VIT, 31 pct INT, 28 STR, 30 DEX. Unde sunt greselile xD? And, cum ar trebui sa cresc statusul thinking! In maxim o saptamana voi face lvl 61. Unde sa bag urmatoarele pct? Tnk! Dau fundita :X! Va rog nu dati raspuns daca nu stiti despre ce este vorba sau va uitati pe GOOGLE. Am vazut si eu multe acolo si nu este asa interesant. xD (Si nu vreau sa ma bazez numai pe datul buff'ului)

Răspuns Câştigător
| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

Pai pui 90 INT 90 VIT ca e maxim si restul pui DEX

7 răspunsuri:
| Kenny a răspuns:

Statusul tau e ca o ciorba, fara suparare. Daca iti permiti, cumpara din item-shop rearanjarea statusului, pentru ca ce ai tu e total gresit. Statusul pentru shaman zmeu e 2 int : 1 vit per lvl, dupa ce faci full int, continui cu 2 vit : 1 dex per lvl, si abia apoi str-ul. [si nu, ceea ce spun nu este luat de google, este rezultatul experientei din joc si a ceea ce am citit in ghidurile oficiale.]
Bafta ^^

| xBianca explică:

2 int 1 vit, am incercat sa merg pe asta dar nu ma avantajeaza deloc, ce pot face cu atata blue, nu vreau sa dau numai buff vreau sa omor repede. tnk.

| xBianca explică:

Am deja calul armat, degeaba voi pune punctele pe int daca nu am destul str.

| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

Mai Cristina :-l Kenny are dreptate! O shamanca nu e facuta sa creasca singura sau chiar daca creste creste foarte greu... Tie iti trebuie VIT pentru viata si INT pentru magic atac, MP si un pic de DEX pentru a reduce paguba! Nu ai ce sa faci cu STR pentru ca tu deja ai atac mic si nu ataci moobi cu evantaiu sau clopotu. Dar poti incerca si 2 INT 1 VIT ca sa ai magic atac mai mare! Ar trebui sa iti iei un reset status pentru ca nu e asa scump si altadata incearca sa te informezi inainte sa faci un char in orice jocwinking

| xBianca explică:

Bun, dau un rr status, raman cu 193 pct, unde le pun?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau cont samanca metin mi-l dai?laughingso