| raullik007 a întrebat:

1)Sunt clasa a-VIII-a si curand voi sustine examenele de capacitate... daca de exemplu iau 8 la unul si 4 la celalalt ...intru in liceu?

Răspuns Câştigător
| MaStErShOt a răspuns:

La fel, Nu esti la BAC, aici iei examenu si cu 3, dar normal ca iti scade foarte mult media

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Da! Oricat iti va iesi media dintre examene si media I-VIII tot intri la un liceu... daca nu liceu grup scolar....In orice caz, intri happy

| MaStErShOt a răspuns:

Pai depinde la ce liceu vrei sa te duci, daca e un liceu la care se intra numai cu 9 si 10 normal ca nu intri, daca e liceu la care se intra cu media 6 cred ca intri. noi de unde vrei sa stim mediile tale si preferintele?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,trebuie sa iei cel putin 5, iar media examenelor sa fie cel putin 6>

| MaStErShOt a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu esti la BAC, aici iei examenu si cu 3, dar normal ca iti scade foarte mult media

| anonim_4396 a răspuns (pentru MaStErShOt):

Poate ai dreptate

Daca nu stii despre ce vorbesti mai bine taci, si eu dau capacitatea peste 2 saptamani si stiu cum sta treaba. Genius!

| anonim_4396 a răspuns (pentru MaStErShOt):

Lol,ce pr..destept esti rolling on the floor

Vai ce amuzanti ne credem, noi astia de 10-11 ani raspundem doar ca sa facem puncte, dar nici nu stim ce vorbim. iti propun sa mai iesi din casa, sa iti faci prieteni si sa te mai documenteziwinking

| valentino52 a răspuns:

Ca sa promovezi stiu ca trebuie minim 5 la fiecare materie si media totala peste 6

| MaStErShOt a răspuns (pentru valentino52):

La fel, Nu esti la BAC, aici iei examenu si cu 3, dar normal ca iti scade foarte mult media