La fel, Nu esti la BAC, aici iei examenu si cu 3, dar normal ca iti scade foarte mult media
Da! Oricat iti va iesi media dintre examene si media I-VIII tot intri la un liceu... daca nu liceu grup scolar....In orice caz, intri
Pai depinde la ce liceu vrei sa te duci, daca e un liceu la care se intra numai cu 9 si 10 normal ca nu intri, daca e liceu la care se intra cu media 6 cred ca intri. noi de unde vrei sa stim mediile tale si preferintele?
Nu esti la BAC, aici iei examenu si cu 3, dar normal ca iti scade foarte mult media
Poate ai dreptate
Daca nu stii despre ce vorbesti mai bine taci, si eu dau capacitatea peste 2 saptamani si stiu cum sta treaba. Genius!
Lol,ce pr..destept esti
Vai ce amuzanti ne credem, noi astia de 10-11 ani raspundem doar ca sa facem puncte, dar nici nu stim ce vorbim. iti propun sa mai iesi din casa, sa iti faci prieteni si sa te mai documentezi
Ca sa promovezi stiu ca trebuie minim 5 la fiecare materie si media totala peste 6
La fel, Nu esti la BAC, aici iei examenu si cu 3, dar normal ca iti scade foarte mult media