A urî nu este pacat,dar nici nu e ok sa tii ura pe cineva,nu te ajuta cu nimic pana la urma si ai si tu gandirea aceea negativa,plus ca..., cat ai tine tu dusmanie sau ura pe cineva iti trece i ntimp si totul se uita apoi . Nu este neaparat pacat sa tii ura, dar mai bine fii indiferenta si incearca sa vezi partea buna a lucrurilor :*
Cine te invata pe tine sa urasti, Dumnezeu? El care si-a aratat dragostea prin Unicul Sau Fiu, dandu-l sa moara pentru omenire?
Cred ca da, oricum ce e frumos in a uri pe cineva, caci constiinta te va mustra mereu?
Da și nu. Da: pentru că trebuie să iubești tot ce a creat Dumnezeu;
Nu: pentru că, dacă ai motive, dacă acea persoană sau om (ce-o fi) te jignește, te bate etc. e normal să-l urăști.
Izvorul rautatii este ura!
http://www.crestinortodox.ro/editoriale/ce-inseamna-70433.html
(trage tu concluzia;) )
Ai acceptat doar raspunsul care ti-a convenit [1 nu/9 da]
Una este sa porti ciuda pe cineva pentru o perioada si alta este sa urasti, urand automat nu mai vezi "impacarea" pentru ca iti este prea intunecata "mintea"
Nu, toate raspunsurile sunt bune
dar am scris ca dau funda
si trebuia sa aleg un raspuns castigator
da?
Desigur,dar eu nu m-am legat de faptul ca e raspunsul castigator ci ca e singurul raspuns negativ referitor la intrebarea ta
Poate asa o fi, dar nici a ta nu e buna. am intrebat daca este pacat... tu mi-ai scris diferenta dintre a purta ciuda si a urî
Intelege ce vrei...raspunsul meu legat la intrebarea ta a fost primul postat...in fine.bye
Da este pacat!
Dar URA e in orice om.e o caracteristica a oamenilor.Numai Deus(Dumnezeu) nu uraste
AlexMaftei2001 întreabă: