| Maariiaa a întrebat:

Acum cateva zile am fost anuntata ca voi merge la olimpiada de limba romana. Chiar ma bucur! Insa as vrea sa stiu cu ce punctaj se poate trece de faza pe scoala. Vreau neaparat sa trec. Cu multa munca si stradanie pot ajunge chiar la ultima etapa, ar fi o mandrie. Stiu ca este pe data de 18. Va rog mult spuneti-mi cu ce punctaj se trece de faza pe scoala. Doar daca stiti si vreti si la celelalte etape, nu ma supar. Va pup! Succes celor care merg si ei! Astept raspunsuri clare si multe!

Răspuns Câştigător
| Savy a răspuns:

De "faza pe scoala" trece nota cea mai mare, sau notele cele mai mari (in functie de cati elevi merg mai departe ). E stupid sa spui ca o sa mearga elevul cu nota 9 daca cea mai mare obtinuta e 8. 5.

5 răspunsuri:
| Maariiaa explică:

Multumesc pentru raspunsuri, inca mai astept!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru calificare, din cata stiu, trebuie sa ai minim 100 din 120 posibile. Este valabil pentru fiecare etapa.

| Do_3377 a răspuns:

Pai la cea pe scoala aleg profesorii nu trebuie sa faci nici un punctaj, iar la faza locala si celalalte trebuie sa ai minim 100de puncte.

| Invingatoarea a răspuns:

Pai nu stiu cred SIGUR.Cam 90% macar.Succes.

| Cosmin_1670 a răspuns:

Faza pe scoala nu e dupa punctaj aleg profesorii mai multi copii care sa reprezinte scoala