| adycara a întrebat:

am 12 ani si as vrea sa imi redecorez camera cat se poate de repede.inainte de toata acestea as vrea sa-mi schimb noanta peretilor.in afara de roz.(detest rozul). nu ma deranjeaza daca peretii sunt culori diferite.astept fotografii si noante cat mai decente.aaaa.era sa uit. ofer

4 răspunsuri:
| Jane a răspuns:

Depinde si de gusturile tale. De obicei, pentru a decora o camera se folosesc nuante diferite ale aceleiasi culori: albastru, bleu, turquoise sau portocaliu, maro si bej. Asa cum iti place. Daca vrei ceva mai indraznet, poti incerca cu culori apropiate: bej, galben, oranj sau mov, lila si albastru. Poti gasi mult exemple in acest sens. Mai exista si a treia varianta, cea a culorilor complementare, dar parerea mea e ca nu prea se potriveste unui dormitor, pentru ca are mai degraba un aer dinamic, nu odihnitor. Acestea constau in alaturarea a doua culori diametral opuse in cercul culorilor: verde cu rosu, galben cu mov si albastru cu portocaliu. De asemenea, fiecare culoare transmite anumite stari de spirit si te face sa reactionezi diferit: la rosu, de exemplu, devii agitat (este demonstrat), in timp ce la albastru sau verde te linistesti si te simti relaxata. Bineinteles ca mai sunt si alte exemple de genul acesta, insa eu ti le-am insirat in mare. Mult noroc si sper sa te bucuri de camera ta si sa faci alegerea corecta. Sper ca te-am ajutat!

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Eu am tavanul portocaliu si peretii mov big grin