| angelinthenight a întrebat:

am 12 ani si pe 30 am excursie la bucuresti si valea prahovei! dar... nu ma hotarasc in privinta bagajului

eu as vrea sa am o geanta alba mica sa pun telefonul bani etc si pe langa ea o alta geanta pentru bagaj. dar asa iau prea multe genti. eu m-am gandit sa imi iau rucsacul de la scoala dar as vrea sa imi iau si geanta aia alba. dar nu stiu daca va merge cu tinuta : si ghiozdan si geanta(poseta)

va rog mult ajutati-ma
dau funda la cel mai bun raspuns

6 răspunsuri:
| blondix_2931 a răspuns:

In excursie nu se mai tine cont daca ai prea multe genti sau daca merg cu restul tinutei. poti sa iti iei si geanta alba si rucsacul si cand o sa coborati o sa iei doar geanta alba cu tie si rucsacul il lasi in autocarwinking

| adelinee a răspuns:

Pai oricum geanta cea mare sau rucsacul o sa il tii in autocar nu dupa tine!straight face dupa tine poti sa iti iei geanta alba.si daca e de 2 zile excursia rucsacul va sta in camera geanta alba poti sa o porti unde vrei tu ca nu ai de ce sa pleci cu rucsacul cu bagaje dupa tine cand vizitati anumite locuri ca nu are roststraight face.

| DenisaLuciaBarbu a răspuns:

Bagajul oricum il lasi in autobuz nu? Si avand in vedere ca ai nevoie neaparata de geanta trebuie sa o iei.Cred ca combinatia cu ghiozdanul nu e cea mai potrivita, asa ca parerea mea este geanta pentru bagaj+posetuta...bye sa te distrezi in excursie

| 10011993 a răspuns:

Buna, mie imi place ca in excursii sa-mi iau exact cum ai zis tu: rucsac si poseta! nu de alta, dar in rucsac trebuie pus bagajul( mancare, haine, apa.etc) iar in poseta( portofel, telefon, parfum, ochelari...etc)! deci sut de parere ca merge. dar daca ai loc in rucsac poti baga poseta in el si sa o scoti doar cand te plimbi prin oras dupa suveniruri, la muzee...etc Asta depinde daca te duci cu autocarul::* iar in privinta tinutei te sfatuiesc sa ti-o asortezi mai mult cu gentuta decat cu rucsacul pentru ca pe aceasta o porti mai mult:* Bafta!:*

| SelluMarrie a răspuns:

Depinde cat statihappy Daca stati 2-3 zile ia. ti o geanta alba unde sa. ti tii telefonul banii etc si o geanta mai mare(gen de voiaj) unde sa. ti pui hainele de schimb, pijamale, etchappy sper ca te.am ajutat:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun sfat il primesti de la mama!