1.cu siguranta de la unchiu daca te-a mai luat cu el
2.asteapta si o sa vezi joaca nu e tot una cu soseaua
du-te la facultate si apoi iti faci si permisul si asa numai dupa 21 ani poti da pentru c+e camion cu remorca si numai dupa ce ai 1 sau 2 ani experienta pentru d(autobus) si pe cand faci varsta ai terminat facultatea si poti sa te faci si sofer de tir, doar ca ultima solutie (spala-te in cabina, mananca cand poti si ce poti, descarca si incarca etc. etc. urmeaza un alt drum parerea mea)
3.ala de remorca se da dupa 21 ani si e categoria E
Categoria D e pentru autobuze, C+E e pentru camion cu remorca. Ai mostenit de la unchiul tau pasiunea, evident. Facultatea de Geografie nu o faci pentru a fi sofer pe tir, aia o faci pentru altceva. In alta ordine de idei, nu jucandu-te pe calculator inveti sa conduci, pe strazi o sa dai de tot felul de soferi, de tot felul de situatii. Bazele le inveti in timpul scolii de soferi si restul conducand mult si bine.
Salutare si mie i-mi place sa conduc tirul la nebunie una este un joc si una este sa fi in trafic uite pentru un joc mai frumos cu o grafica mai buna joaca Ets2( euro truck simulator2 ) pe asta il joc si eu funda?