Bună!
Am fost dependentă de fond de ten vreun an de zile, şi abia acum am realizat cât de rău a putut să-mi facă.
L-am folosit fiindcă mi-au apărut nişte bubiţe mici pe faţă.Cu trecerea lunilor, am observat că toată faţa mi-au ieşit coşuri.De atunci până acum vreo 3 luni, m-am dat cu cele mai bune fonduri de ten doar ca să-mi acopăr coşurile care erau din ce în ce mai accentuate.
Nu mai puteam să ies din casă fără să îmi aplic fondul deoarece şi cele trei pistrui ale mele începuseră să se vadă foarte tare, ci ba mai mult, mi-a mai iesit unul din cauza acestui fond.
Toate fondurile de ten acoperă imperfecţiuniile, dar le şi accentuează într-un fel de nerecunoscut.
TOATE fondurile de ten îţi accentuează problema, şi te îmbătrânesc.Chiar şi dupa câteva luni, vei observa micuţele riduri.
Am simţit totul pe pielea mea! Şi, doar dermatologul m-a mai putut ajuta să am din nou acea faţă fină.
Totuşi, o să-ţi răspund la întrebare : cel mai bun fond de ten este cel de la farmacie, care costă de la 50 de lei în sus.Nu prea se diferenţiază de celelalte, dar dacă tot vrei să foloseşti este bine să-l cumperi de la farmacie.
Buna.
Lasa - ti fata cum a dat-o Dumnezeu, ca te imbatranesc chestiile astea o gramada.
Nu incerca sa folosesti fond de ten. Da-te cu niste creme sau spalate cu ceai de musetel iti vor trece foarte repede... Funda?
Hmm... Poti folosi fond de ten BB de la Garnier, iti si hidrateaza tenul, til lumineaza il netezeste si il protejeaza.
eu til recomand...se gasesc in farmaci sau magazine de cosmetice!
funda?
Catalin979 întreabă: