Casele de pariuri vor doar sa ia banii oricui. Eu am 17 ani.La mine in oras sunt vreo 4 agentii de pariuri, una e Casa Pariurilor. De prin clasa a 9-a.de la cam 14-15 ani, toti prietenii mei baga peste tot si nu zice nimeni nimic. Cel mai probabil te lasa sa bagi. Problema e daca iti iese biletul castigator, fiind minor nu or sa-ti dea banii si or sa faca figuri. Ai nevoie sa iei banii castigati de cineva 18+, dar ai zis ca fratele tau e major, deci daca castigi ia el banii pentru tine si tii da. Du-te ca te primeste, nu ii pasa decat sa aiba multi clienti
Legal nu ai voie pana la implinirea a 18 ani. Daca vor sa-si creeze probleme nu te va da afara.
Nu poti, nu ai varsta necesara (18 ani)! Ti-as recomanda sa nu pariezi nimic! Sa nu te duci acolo pentru nimic in lume! Nu toca banii,mai bine sa mananci ceva ce-ti place tie! Daca vrei sa castigi mult,pune mana si invata bine si sa iei note bune, daca vrei sa ajungi cineva prin munca si sudoare! Iti spun asta spre binele tau ca sa nu te prinde vreun profesor sau unul dintre parinti tai, atunci vai de capul tau ca o sa ai mari necazuri! Nu am incredere in agentii de pariuri, sunt hoti si umbla fel de fel de smecherii! Exemplu: daca in caz de castig de o suma foarte mare, nu o sa-ti dea pentru ca nu ai varsta de 18 ani, chiar daca incearca fratele tau sa ridice banii pentru tine sau o sa gaseasca motivul ca agentia nu are destui bani si va trebui sa astepti pana sa scoata banii de la banca si pana atunci o sa le astepti mult si bine! Asta am patit si eu mai demult!
Multumesc pentru sfat
Tot ce e posibil! Pentru pariuri trebuie să ai vârsta de 18 ani minim!
VMC întreabă: